Христо Иванов прибърза с решението за създаване на голяма предизборна

...
Христо Иванов прибърза с решението за създаване на голяма предизборна
Коментари Харесай

Искрен Митев, ПП: Със заявката за голяма предизборна коалиция, Христо Иванов създава очакване в обществото, предпоставя нещата и това е едно притискане на ситуацията

Христо Иванов прибърза с решението за основаване на огромна предизборна коалиция. С тази поръчка той вкарва очакване в обществото, предпоставя нещата и това е едно малко прилепяне на обстановката. Това сподели депутатът от " Продължаваме промяната " Искрен Митев по БНР.

Демократична България са наши естествени съдружници, аз мисля, че би трябвало се явим дружно на изборите. Защото по този начин ще дадем на хората един поляризиран избор - ето, ние продължаваме битката с корупцията и статуквото дружно.

Но Демократична България има по-десни гласоподаватели, ние имаме и леви политики. Моята позиция е, че 1+1 = 3, само че това би трябвало да се изговори, да се поддържа с числа - доникъде на август ще има Национален съвет на Продължаваме промяната и там ще се решат нещата, изясни Искрен Митев.

По думите му Христо Иванов обаче е основал чувство, че Политическа партия би трябвало да отговори и, в случай че каже " не ", това ще е отвод от общата политика. А това не е по този начин, безапелационен бе депутатът от Политическа партия.

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов прикани през вчерашния ден за предизборна коалиция. Той разгласи, че на фона на четвъртите избори в границите на година и половина би трябвало да бъде показано огромно обединяване и то освен сред Демократична България и " Продължаваме промяната ".

Има цивилен организации като БОЕЦ и " Правосъдие за всеки ". Трябва да потърсим всички тези в действителност знакови лица и цивилен марки ", съобщи Христо Иванов.

При някои от борбите, които водехме, съдружните ни сътрудници оставаха настрана. Това евентуално е демонстрация на зрялост. Народните представители с опит са привикнали нещата да не се вземат решение в Народното събрание, само че аз видях, че в действителност могат да се вземат решение там.

Случвало се е изявления от трибуната да трансформират курса на събитията, да трансформират избрани гласувания, добави депутатът от " Продължаваме промяната ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР