Христо Иванов – съпредседател на ДБ, която влиза в управляващото

...
Христо Иванов – съпредседател на ДБ, която влиза в управляващото
Коментари Харесай

Христо Иванов брани премиера от критиките на Радев, имало време за мръщене и тропане по масата

Христо Иванов – съпредседател на Демократична България, която влиза в ръководещото болшинство, дефинира рецензията към Петков като неуместна.

„ Смятам, че би трябвало да подкрепим напъните на премиера да даде подтик в положителен дух. Винаги има време да се мръщим и да тропаме по масата. Но доста е елементарно да загубиш опцията да започнеш с добра нотка “, акцентира Иванов. В същото време означи, че отводът на вицепремиера и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да посети югозападната ни съседка е аргументиран, след провокативната среща на президента на страната Стево Пендаровски с представители на сепаратистки настроената организация ОМО „Илинден“.

Той добави, че държавното управление се крепи на стабилността на четворната коалиция в Народното събрание, а не на връзките с президента. „ Тук обединението работи добре “, увери десният политик, представен от „Гласове“.

По въпроса за кадровата промяна в „Булгаргаз“ Иванов уточни, че това е деяние от компетентността на изпълнителната власт. Но добави, че новото управление на компанията дава положителни сигнали с понижаването на цената на газта. Това в действителност е нещо, което се случи при предното управление.

Депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков разяснява, че вчерашните сериозни думи на президента против премиера са симптом не просто за напрежение сред двамата, а за спор, за който Северна Македония е единствено мотив. Биков съобщи, че действителната причина за конфликта в действителност е рокадата в „Булгаргаз“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР