Христо Грозев, който е важна част от документалния филм “Навални,

...
Христо Грозев, който е важна част от документалния филм “Навални,
Коментари Харесай

Христо Грозев: Не бях на БАФТА заради сигурността на принц Уилиям, но ще съм на Оскарите

Христо Грозев, който е значима част от документалния филм “Навални ”, който получи английската кино премия БАФТА, изясни за какво не е бил на церемонията. Не ми беше неразрешено да съм във Англия, а да съм на самото разпределяне на премиите, посочи той по Нова телевизия. Той сподели, че това е поради сигурността на участниците в церемонията, сред които е бил принц Уилиям. Грозев е в листата с търсени от съветските служби лица, които са съперници на режима на Путин.



Българинът съобщи, че ще участва на церемонията на премиите “Оскар ”, за които “Навални ” също е номиниран. Разликата е, че в Съединени американски щати няма съветски атентати, а във Англия за жалост има, разяснява Христо Грозев.

Той разяснява, че единственият вид Русия да спре войната в Украйна е вътрешен прелом, който да смъкна от власт Путин. Грозев акцентира, че той може да пристигна най-много от крайните националисти, само че в последна сметка и това може да форсира процесите на нормализация на Русия. Според него няма заплаха украинците да не устоят като жива мощ на ново развиване на войната. Грозев предвижда, че по-скоро моралът на руснаците ще спадне и желанието им да водят война съществено да намалее.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР