Християн Гущеров обича да държи под контрол жените в живота

...
Християн Гущеров обича да държи под контрол жените в живота
Коментари Харесай

Светлана Василева на седмото небе! Гущеров й осигури екстра като на бившата му Мария


Християн Гущеров обича да държи под надзор дамите в живота си, с цел да е сигурен къде вървят и какво вършат. Отскоро настоящото му гадже се движи из София със личен водач и бодигард.

Ако плеймейтката би трябвало да излезе от палата на Гущеров в „ Бояна “, не може да мръдне на никое място без бабаитите му. Охраната не се отделя и за минута от Светлана – без значение дали е на коафьор, дали си купува долни дрехи или превръзка от аптеката. Също по този начин й носят торбите с покупки, откакто е овършала магазините в мола.

Бившата брачна половинка на Гущеров – фолк певицата Мария, непрекъснато движеше с горилите му на всички места из града. Официалната причина беше, че я пазели от досадни почитатели. Но младият милионер е прочут с патологичната си ревнивост, поради която дамите в живота му са под непрекъснат надзор.

Той забранявал на Мария да върви по участия. Обещавал й цялостна прехрана, единствено и единствено да не й хрумва да излиза от палата му. И до момента в който за фолк певицата било мъчно да зареже кариерата си и да не работи, то за плеймейтката Светлана Василева това е същински парадайс!

Бившата Гонзовица е безапелационна, че се вижда омъжена за Християн и съобщи подготвеност да му роди 2-3 деца. Тя нямала нищо срещу нито контрола, нито защитата, нито хилядите забрани на Гущеров. Светлето изпълнявала всичко безшумно и покорно с вярата да я вземе за жена. Моделката със абсурда популярност не би могла и да мечтае за по- добра партия от милионерския правоприемник. Остава единствено и той да има съществени планове към нея, а освен да я употребява за креватни удоволствия.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР