Хранителните навици на човека могат да демонстрират лукс, разточителство или,

...
Хранителните навици на човека могат да демонстрират лукс, разточителство или,
Коментари Харесай

Какво обичат и са обичали да похапват световните лидери?

Хранителните привички на индивида могат да показват разкош, разсипничество или, в противен случай, елементарност и невзискателност, както и да изненадват и даже да ужасяват, написа египетският „ NoonPost “. В публикация на "NoonPost " са разкрити питателните желания на най-известните международни водачи .

Хранителното държание на водачите може да демонстрира разкош, чудатост или, в противен случай, елементарност и невзискателност, както и да изненадва и даже ужасява.

От телешка глава, желана от Жак Ширак, до обичания сладолед с шамфъстък на Владимир Путин - храната остава извънредно сензитивна тематика във властовите среди. Затова, когато питат готвача на Ангела Меркел за обичаните ѝ предписания, той дава отговор: "Не мога да ви кажа какви са желанията ѝ, другояче тези ястия щяха да се готвят по целия свят “.

Жил Брагард, президент и създател на френския Клуб на основните готвачи, разяснява въпроса за желанията на френските водачи: "В средите на властта храната е доста сензитивна тематика “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР