Храненето по време на полет често е едно от най-вълнуващите

...
Храненето по време на полет често е едно от най-вълнуващите
Коментари Харесай

Стюардесата признава защо винаги трябва да пропускате храненията по време на дълги пътувания

Храненето по време на полет постоянно е едно от най-вълнуващите неща в летенето, само че една стюардеса ви прикани да го пропуснете.

Освен четене, слушане на музика или гледане на телевизионни излъчвания и филми, няма какво да вършиме, когато летите на 30 000 фута във въздуха при полет на дълги дистанции. Може да е много скучно и едно нещо, което хората постоянно чакат с неспокойствие, е звукът на заобикалящата се количка за храна.

Но стюардеса изясни, че не постоянно е най-хубавата концепция да приемате храната си дълго дълъг полет - и повода е, че може да ви попречи да получите по този начин нужната отмора. Крис Мейджър е научил доста препоръки и трикове в занаята през двете десетилетия, в които е работил като стюардеса.

И въпреки да схваща, че е изкушаващо да вземеш храната, която ти се предлага при полет на дълги дистанции, това в действителност не е най-хубавото нещо, което можете да извършите, и намаляването му в действителност може да ви помогне да заспите по-бързо. Това може да е от значително з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР