Храната е много важна част от нашето ежедневие. Освен че

...
Храната е много важна част от нашето ежедневие. Освен че
Коментари Харесай

Какво казва зодията за хранителните ви навици

Храната е доста значима част от нашето всекидневие. Освен че не можем без нея, деликатно би трябвало да сортираме с какво се храним, с цел да бъдем здрави и да имаме сили да се оправим с всекидневието, което ни предлага доста напрегнати и сложни обстановки. Много хора обаче подценяват здравословното хранене, най-много тъй като просто нямат нужното време да хапнат нещо потребно, а тичат към най-близкото заведение за бързо хранене и по-късно се връщат към ежедневните си действия. В огромна част методът, по който се храним се дефинира от характера ни, който пък се дължи и на нашата задоия. Така че знакът, под който сме родени, ненапълно е виновен и за питателните ни привички. Ето по какъв начин обичат да се хранят зодиите:

Овен. Тези хора са склонни да бъдат заети и бързо движещи се, тъй че не обичат да губят време за комплицирани ястия. Те избират да употребяват кухненски съоръжения, които улесняват приготвянето на храна. Предпочитат бързи и лесни предписания през множеството време. Овенът има детайла на огъня, което също се показва в неговите хранителни желания. Това включва горещи и пикантни храни, както и храни, богати на протеини, които поддържат неговия деен метод на живот. Храненето с пълноценни ястия за тях е значимо, с цел да ги поддържате в положително здраве в дълготраен проект.

Телец. Хората от тази зодия обичат да готвят и да опитват в кухнята. Те имат вкус и се любуват да ядат на масата в спокойна и удобна конюнктура. Качеството на храната им е нещо, което те одобряват много съществено, което значи, че нямат проблем да харчат повече пари за скъпи хранителни артикули.Телците се радват на сладкиши, самун и тестени произведения. Те не са фенове на диетите, само че великодушните им хранителни привички могат да допринесат за здравословни проблеми по-късно в живота.

Близнаци. Те се интересуват по-малко от яденето, а придават по-голямо значение на компанията и диалога по време на хранене, в сравнение с самите ястия. Има доста Близнаци, които обичат да готвят и са много положителни в това. Те не се опасяват да смесват кухни и да пробват нови неща. Близнаците би трябвало да имат многообразие в това, което ядат, в противоположен случай бързо им омръзва. Едно от преимуществата на множеството хора от този знак е бързият метаболизъм, тъй че те са по-малко склонни към проблеми с тежестта, свързани с храната.

Рак. Раците имат славата на отлични готвачи. Те избират домашно приготвена храна, която постоянно включва предписания, предадени от техните предшественици. Те не обичат да вършат взаимни отстъпки с качеството за по-евтини съставки и имат особена обвързаност към богатите, успокояващи храни. Докато те обичат да готвят за другите, Раците не обичат да споделят храната си. Те също имат податливост към преяждане.

Лъв. Те не са най-големите почитатели на готвенето и нормално не са доста надарени в кухнята, само че обичат да ядат и да се поглезят с изискани ястия на открито. Въпреки незаинтересоваността си да подготвят храна, те могат да се възползват от случая, в случай че би трябвало да забавляват гостите или да подготвят огромни ястия за фамилията при специфични мотиви. Лъвовете имат „ по-луксозно “ небце, предпочитайки скъпи храни, приготвени с висококачествени съставки. Ако бюджетът им разрешава, те няма да се поколебаят да се почерпят с омари, стриди и шампанско. Някои Лъвове се оправят с едно огромно хранене дневно, което може да бъде пагубно за приема на съществени витамини и минерали.

Дева. Девите са естествено надарени, изобретателни готвачи, които нормално заобикалят разхищението на храна и могат да подготвят впечатляващи ястия от остатъците. Желанието им да сервират вкусна храна надвишава опасенията им, свързани с цената на продуктите, и те може да са по-склонни да харчат в допълнение за органични съставки. Те имат огромно внимание към детайлите и това се вижда в тяхната презентация. Девите могат да бъдат предразположени към проблеми с храносмилането, заради това, че имат сензитивен корем. Обикновено избират по-леки, елементарно смилаеми храни, в това число доста плодове и зеленчуци.

Везни. Те обичат да готвят и не се опасяват да пробват нови усети или да трансформират методите си в кухнята. Те могат да бъдат строги, когато съблюдават избрани предписания, изключително печени ястия, които изискват внимание към количеството. Но също по този начин обичат да приспособяват рецептите съгласно личния си усет. Понякога те отделят повече сила, с цел да създадат храната си да наподобява добре, вместо да се концентрират върху нейния усет. Везните обичат да ядат по малко от всичко в менюто, макар че имат желания към сладкиши и шоколади и биха пропуснали главното ядене за десерт, в случай че е належащо.

Скорпион. Скорпионите са ненапълно безразлични към готвенето, само че тези, които се любуват, са положителни в това и нормално имат натурален гений. Те нямат нищо срещу да споделят храната си и когато би трябвало да подготвят ястия за другите, те могат бързо да придобият нужния възторг. Скорпионите са известни със здравословния си вкус и когато са гладни, могат да изядат огромни порции висококалорични храни. От друга страна, те също могат да прекарат дълъг интервал от време без да ядат, до момента в който гладът още веднъж не настъпи. Много скорпиони обичат пикантните храни и постоянно включват топли ястия или подправки в храната си.

Стрелец. Стрелците, които готвят, са мощно рисковани в кухнята. Вроденото им любознание и обич към експериментирането ги прави отлични претенденти за експериментиране на нови кухни, аромати и комбинации. Те обаче могат да готвят по-рядко, тъй като обичат да пробват нови и забавни храни от разнообразни заведения за хранене. Стрелците процъфтяват с екзотични, пикантни, необикновени ястия. Те имат огромен вкус и могат да страдат от храносмилателни проблеми заради преяждане и прекалено пиянство.

Козирог. Козирозите са по-традиционни във връзка с храната, като избират домашно приготвени ястия и се придържат към постоянен график за хранене. Готвенето може да бъде лечебно за тях и те се грижат повече за качеството на храната, в сравнение с за количеството. Скучните задания като нарязване или разчистване на зеленчуци не ги тормозят и те ще положат старания, в случай че резултатите дават отговор на техните стандарти. Козирозите могат да бъдат придирчиви и нормално не обичат пикантни храни.

Водолей. Водолеите нормално не обичат да готвят, само че когато го вършат, рядко се придържат към предписаните предписания. Те са щастливи да споделят храната си с другите по време на хранене. Много Водолеи в последна сметка стават вегетарианци или вегани, заради филантропичния им темперамент. Те избират по-нискокалорични ястия, цялостни с плодове и зеленчуци, пред храни, богати на протеини.

Риби. Те са склонни да бъдат чувствени и хедонистични, което се отразява доста в техните хранителни и готварски привички. Те обожават храната и изпитват огромно наслаждение да подготвят вкусни ястия, които да се сервират в добре декорирана, сантиментална атмосфера. Въпреки че избират обичайните ястия, те могат да бъдат изобретателни, когато желаят. Мнозина от тях употребяват храната като метод да предадат любовта си към другите. Те обичат просто приготвени ястия, които не са прекомерно мощни на усет. Някои Риби могат да бъдат доста придирчиви, с омерзение към характерни храни. Смята се, че въпреки всичко пият доста, по тази причина би трябвало да внимават с потреблението на алкохол.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР