Храната, дрехите и лекарствата често имат етикети с важна информация.

...
Храната, дрехите и лекарствата често имат етикети с важна информация.
Коментари Харесай

Грижиш ли се за дрехите си правилно? Ето какво означават символите по етикетите им

Храната, облеклата и медикаментите постоянно имат етикети с значима информация. Знаем ли обаче по какъв начин да ги разчитаме и разбираме ли всички знаци и думи? Навярно ви се е случвало да откриете обичания си пуловер, сгънат до два размера по-малък след пране. Можем да избегнем тези неприятни прекарвания като се срещнем със знаците, които оказват по какъв начин вярно да се грижим за облеклата си.

Документалната поредност „ Знаеш ли по какъв начин? ” по канал „ Da Vinci ”, който е част от , разкрива сходни любопитни секрети, за които евентуално не сте и подозирали, или най-малко не сте се замисляли. В един от епизодите химикът Бернхолд Хасенкноф ни среща с дребните знаци по етикетите на облеклата.

 r NOVA

Тези два признака да вземем за пример оказват дали материята би трябвало да се пере машинно или на ръка. Всички облекла, които съдържат вълна, се перат ръчно. Горещата вода кара памучните облекла да отделят от цветовете си, по тази причина е значимо да е значимо да обръщаме внимание и на температурите, предложени за пране.

 r NOVA

Този знак значи, че дрехата би трябвало да се пере единствено на химическо почистване. Там се употребява специфичен разтворител, само че никаква вода.

 r NOVA

Този знак оказва, че тъканта може да се суши в сушилня, а зачертаният – че не е целесъобразно.

 r NOVA

Познавате ли обаче този знак? Ако на дрехата ви попада той, това значи, че тя би трябвало да се суши на равна повърхнина.

 r NOVA

Някои платове не трябва да се гладят, а при други температурата варира. Този знак демонстрира, че дрехата не би трябвало да бъде гладена с ютия, а в случай че върху ютията има точки, те демонстрират степента, на която би трябвало да е настроена ютията ни.

Супер развлечение и безвредна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от , е занимателна и безвредна цифрова среда, която децата елементарно ръководят сами. Телевизионните канали и наличие са особено подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете съгласно неговата възраст, платформата дава възможност и за основаване на голям брой детски профили със занимателна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслаждения на определено наличие на всички устройства.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР