Хотели преди пандемията от коронаривус остават в миналото. Най-големите туристически

...
Хотели преди пандемията от коронаривус остават в миналото. Най-големите туристически
Коментари Харесай

Ето с кои екстри в хотелите се разделяме завинаги

Хотели преди пандемията от коронаривус остават в предишното. Най-големите туристически дестинации към този момент рестартират промишленостите си. Драстични промени вкарва един от водачите в бранша – Испания, която е измежду страните, дали най-вече жертви в болестта.  

Сбогом на пиколото

На входа на хотела към този момент никой няма да ни посреща. Няма да има хора, които да ни оказват помощ за багажа или да ни паркират колата, оповестява уеб сайтът на българите в Испания bulgaros.ovh.

Край на кеша

Плащанията в хотелите и заведенията за хранене ще се правят единствено с кредитна карта. Няма да има химикали или моливи на рецепцията, и в случай че има, те ще бъдат за еднократна приложимост.

Без кърпи в баните

Получаването и предаването на ключовете ще става посредством специфична кутия. В хотелските стаи ще има по-малко мебели. В баните пък няма да има кърпи, а всички кошчета за отпадък ще бъдат с педал. Завивки и възглавници ще бъдат поставяни в специфични пликове и ще се сменят наложително всеки ден. Няма да има ръчни сешоари за коса или други сходни, които изискват физически контакт.

Бум на сервитьорите

Обслужване вид „ шведска маса “ или различен тип „ открит бюфет “ няма да се предлага, а вместо това туристите ще бъдат обслужвани по масите. Това от своя страна ще докара до взрив на сервитьорите. Сервирането на закуска, обяд или вечеря, ще става по авансово направен график, с цел да няма скупчване на хора на местата за хранене. Разстоянието сред масите в заведенията за хранене и кафенетата в хотелите би трябвало да бъде минимум два метра една от друга.

Предварително записване за басейна

Използването на фитнес залите, закритите басейни и други общи пространства в хотелите също ще става с авансово записване.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР