Хотелът никога няма да свършва горивото и може да остане

...
Хотелът никога няма да свършва горивото и може да остане
Коментари Харесай

Летящ ядрен хотел може да остане във въздуха с месеци

Хотелът в никакъв случай няма да свършва горивото и може да остане във въздуха в продължение на няколко години, без въобще да допира земята

Видео, показващо упорит план за „ хотел на бъдещето “, който може да одобри 5000 посетители и да остане във въздуха години наред, раздели интернет потребителите.

Изобразяващ голям аероплан, чийто дизайн е сред мега круизен транспортен съд и галактическа станция, носеща се над облаците, видеото на кораба Sky Cruise беше оповестено от аниматора Хашем Ал-Гайли в YouTube.

В описанието дизайнерите споделят, че той ще се зарежда от нуклеарна сила, ще бъде ръководен от изкуствен интелект (AI) и ще има лична наблюдателна кула, от която пасажерите могат да се насладят на невероятни небесни пейзажи.

Те настояват още, че машината може остане във въздуха години наред, като пасажерите и провизиите ще пътуват до и от него посредством електрически търговски или частни самолети, които могат да кацнат на върха му.

Sky Cruise няма да има въглероден отпечатък с 20-те си електрически мотора, "осигуряващи чиста нуклеарна сила ", показва Independent, представен от.

„ Благодарение на нуклеарната сила, хотелът в никакъв случай няма да свършва горивото и може да остане във въздуха в продължение на няколко години, без въобще да допира земята “, настояват дизайнерите.

Той е показан като дестинация за отмора, сходно на първокласен круизен транспортен съд, като във видеото се акцентира съществуването на голям брой питейни заведения и заведения за хранене, плувни басейни, палуби за наблюдаване, кина, театри и зали за игри, както и сватбени зали.

Във видеото се твърди, че AL ще предскаже и предотврати всякаква турбуленция, позволявайки на кораба да се „ плъзга над нея с лекост “.

Много почитатели на науката и дизайна обаче настояват, че концепцията е неосъществима. "Ако физиката и аеродинамиката не съществуваха, тогава този транспортен съд фактически би могъл да излети “, се споделя в един от мненията. Друг авиационен запалянко написа: „ Дори не мога да си показва поддръжката на това голямо нещо. И какъв брой водача ще ви трябват, с цел да го управлявате? "

Трети обаче пазят концепцията, акцентирайки, че „ творчеството зад концепцията е прелестна. “

Това не е първият софтуерен дизайн за аероплан на бъдещето, който става доста известен през тази година - през април китайска софтуерна компания разкри проекти за хиперзвукови машини, които ще пътуват с една миля в секунда, покривайки направления на дълги дистанции, като този от Шанхай до Ню Йорк, за два часа.

Beijing Lingkong Tianxing Technology пусна анимационното видео, показващо по какъв начин биха изглеждали препоръчаните от него „ галактически полети “ – с ракетна установка, която „ форсира “ реактивен аероплан до ръба на космоса, преди да се отдели от него, с цел да лети с към 7000 км в час.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР