Хотел в Германия е обзавел някои от стаите си за

...
Хотел в Германия е обзавел някои от стаите си за
Коментари Харесай

Искате да спите с колата си? Резервирайте стая в този хотел

Хотел в Германия е обзавел някои от стаите си за автомобилни запалянковци. Хотел b’Mine на летището във Франкфурт ви разрешава да паркирате автомобила си на балкона пред стаята си, трансформирайки го в персонален гараж.

Хотелът ви дава лично частно паркомясто и ви разрешава да стигнете до стаята си в хотел CarLoft в комфорта и удобството на вашия автомобил. Освен това ви дава чудесна панорама към автомобила, до момента в който се наслаждавате на силуета на града зад прозореца, тъкмо както в жилищата Bentley, само че без непостижимата цена.

Това е по едно и също време практично и комфортно, защото намирането на място за паркиране наоколо до хотела от време на време може да бъде мъчно, като се изключи че е препълнено, скъпо или рисково.

Както във всеки различен хотел, процесът на настаняване е елементарен, като се стартира от рецепцията. Нещата обаче се разграничават, когато ви дадат основната карта за стаята ви. Вместо да тръгнете по стълбите, се връщате към колата си и карате към задната част на хотела. Ключовата карта ви дава достъп до един от двата налични автомобилни асансьора.

Влизате в асансьора и той ще ви води непосредствено до стаята ви. След това просто би трябвало да изкарате автомобила от асансьора на персоналния си балкон, което ви дава опция да усетите усета на първокласния метод на живот в апартамент с автомобил.

Мястото за паркиране е задоволително огромно, с цел да побере множеството европейски коли от вида на Volkswagen ID. 3 до Audi RS Q8. На уеб страницата на хотела се споделя, че за притежателите на електрически автомобили е разполагаем и станция за електрическо зареждане.

Човек може да допусна, че с това извънредно място за паркиране престоят в стаята CarLoft ще ви коства скъпо за една нощувка, само че той е относително наличен – 262 $ на вечер.

Подобни хотели, които обслужват освен автомобилни запалянковци, демонстрират, че автомобилната просвета в Германия е жива и здрава. Местоположението му във Франкфурт е идеално и за феновете на коли, които се насочат на поклонение в Нюрбургринг. Известната писта е единствено на два часа път, а летището във Франкфурт е главен европейски център.

A post shared by audirs3ttrsclub (@audirs3ttrsclub)

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР