Хотел „Jägerhof” е хармонично допълнение, от висок клас, на Бирария

...
Хотел „Jägerhof” е хармонично допълнение, от висок клас, на Бирария
Коментари Харесай

Хотел Jägerhof – модерен облик с впечатляващ интериор

Хотел „ Jägerhof” е хармонично допълнение, от висок клас, на Бирария Йегерхоф - едно от емблематичните заведения в Пловдив. Разположен е в непосредствена непосредственост с баварската постройка, навръх кръстовището на бул. „ Освобождение” и ул. „ Съединение” в ЖК Тракия.



Хотелът отвори порти през ноември 2020 година и дава по едно и също време висококачествени условия за отдих, работа, срещи, конференции и хранене. Разположен е на 7 надземни и 1 под земята етаж с РЗП 5446 м². Проектът е изпълнен като пристройка и преустрояване на постройка на хранителен хипермаркет, който се е намирал на този терен.



Фасадата на хотела е изпълнена в композиция от вентилируема фасада, окачени стъклени фасади и алуминиева дограма. Стъклопакетите са тройни, с високо равнище на шумо- и топлоизолация. За по-голяма сигурност стъклата в долните зони на пространствата са триплекс.



Вентилируемата фасада е изпълнена от композитни панели с висок клас на трудногоримост, с които са реализирани разнородни размери. С тях са построени и 3D детайли на двете странични фасади. Инсталирано е и ефектно фасадно осветяване.



Хотелът разполага с 50 стаи и 10 жилището, ситуирани на 5 етажа. Всички те са изтънчено обзаведени и дават цялостен набор от улеснения за гостите. Има самостоятелен етаж с 5 съвременно оборудвани конферентни зали с друг потенциал - от 10 до 100 индивида, предверие за кафе-паузи и зелена тераса. На партерния етаж са ситуирани рецепция, лоби бар, ресторант и фитнес зала. Хотелът разполага с огромен паркинг.



ИЗЛОЖБА „ Марица “ показва с галерия знаковите здания от предишното и днес

Пловдив е най-старият населяван и до през днешния ден европейски град, а неговата архитектурна история е богата и разнообразна. Всеки ден пловдивчани минават около постройките, които носят почерка на разнообразни столетия, и всяка от тях има своята културна и естетическа стойност.

Новата галерия на вестник „ Марица “ и „ Хермес медия “ показва постройките, които са тясно свързани с богатото културно и историческо завещание на Пловдив, само че и тези, които основават новия образ на града. Поредната ни самодейност се назовава „ Архитектурата на модерния град” и в нея има място за най-хубавите мостри, които пазят и надграждат архитектурните обичаи и със своя образ вършат града под тепетата незабравим и несравним: това са модерните жилищни здания, търговски центрове, офис- и промишлени постройки.

Свързани вести На тезгяха: Знакови къщи в Пловдив търсят нов собственик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР