Хосе Пекерман повече няма да бъде треньор на венецуелския национален

...
Хосе Пекерман повече няма да бъде треньор на венецуелския национален
Коментари Харесай

Хосе Пекерман вече не е селекционер на Венецуела

Хосе Пекерман повече няма да бъде треньор на венецуелския народен тим, потвърдиха от футболната федерация на страната от Южна Америка. Раздялата сред двете страни идва преди другарските мачове на Венецуела със Саудитска Арабия и Узбекистан по-късно през март. Причините за напускането на 73-годишния аржентински експерт не бяха разкрити. Пекерман не съумя да класира венецуелците за Мондиал 2022 в Катар.

" За нас е от значително значение всички участници в нашия екип да споделят най-високите стандарти на ангажираност и осъществяване на поставените задания ", се споделя в известието на футболната централа на Венецуела. Според медиите обаче Пекерман е напуснал, защото от федерацията не са спазили доста от обещанията си. Наставникът е желал възстановяване въз основата на националния тим, както и основаване на юношески шампионат за развиването на млади футболисти.

Хосе Пекерман беше отпред на отбора на Колумбия в интервала 2012-2018 година, само че напусна поста след отпадането на тима от Южна Америка против Англия след осъществяване на дузпи по време на Мондиал 2018. Отборът на Венецуела в никакъв случай не е играл на финали на Световно състезание.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР