Хороскопът на ацтеките е на повече от 2000 години, но

...
Хороскопът на ацтеките е на повече от 2000 години, но
Коментари Харесай

Надникнете в близкото си бъдеще с астрологията на древните ацтеки

Хороскопът на ацтеките е на повече от 2000 години, само че не е изгубил своята новост. С него елементарно може да се предсказва най-близкото бъдеще, несъмнено от 9-те фигури на „ крилатата змия ”, свързани с числата от 1 до 9. За задачата се вършат елементарни математически калкулации. Събират се всички числа от датата, месеца и година на раждане, до образуването на едноцифрено число. След това събираме всички числа от датата на деня, в който вършим гадаенето – ден, месец и година, още веднъж до приемане на едноцифрено число. Накрая събираме двата получени резултата, който ни дава фигурата, в която се намира прогнозата за най-близкия интервал от вашия живот.

Например, родени сте на 11.06.1978 година: 1+1+6+1+9+7+8= 33=6

Ако вършиме своето врачуване на 26.10.2016 година: 2+6+1+2+1+6=18=9

Общият общ брой: 6+9=15=6 – в тази ситуация прогнозата ви се намира под знака „ Лешояд ” (вижте по-долу в текста)

Не бива да вършиме наново гадаене по-рано от 1 месец след предходното, тъй като толкоз време е належащо на числата, намиращи се в „ крилата змия ” да заемат ново място и посочат нова прогноза. Ако сте подготвени с вашите калкулации, надникнете в близкото си бъдеще.

1 § КАЙМАН

Ако крайният общ брой от всички значими за теб цифри е 1 или 10, ще преживееш магични мигове. Това е един от най-щастливите интервали в твоя живот. Най-близкият интервал ще бъде изпълнен с обич, срещи, радостно въодушевление, многочислени контакти. Добри моменти и за непрекъснатите сътрудници, които тъкмо в този момент ще открият още веднъж очарованието да бъдат дружно.

2 § КОЗА

Момент на изчакване, на задържане. Тъй както козата се задържа на едно място след бяг, с цел да постои на някое високо място, по този начин и тези, които са избрали това число, би трябвало да се позамислят за момент какво са постигнали до момента. Периодът на пауза ще им помогне да премислят обстоятелствата и да съберат нови сили. Ценни вести, що се отнася до финансите и специалността.

3 § ВОДА

Водата е знак на извънредно удобни предсказания. Тя значи ликвидиране и разпръскване на всички облаци, които биха могли да надвиснат над твоята орис. Чака те наслада, благополучие, позитивни страсти. Всичко това ще разцъфти в този момент. Използвай тази невероятна обстановка и се пробвай да я преживееш допустимо най-пълно. Ако зародят моментни недоразумения, бързо ще се разсеят. Щастието в любовта обаче, няма да е съпроводено от триумф в работата, тъй като този интервал не е удобен за нея.

4 § ТРЪСТИКА

Този знак може да се пояснява като податливост да се затваряш в себе си, постоянно значи темперамент, благоразположен към самота и връщане към спомените, човек, който изпада в меланхолия, в случай че нещо не потръгне според проектите му. Обаче в това време тръстиката е знак на непреклонността, неотстъпчивостта пред дребните неуспехи и опълчване на превратностите на ориста. Твоето най-близко бъдеще се рисува в розови цветове, само че изисква мощна воля и жизнеспособност.

5 § ОЦЕЛОТ

Неголемият горски див звяр, знак на твоето най-близко бъдеще е бърз, остроумен, витален. Можеш да разчиташ на интервал, изобилен с всевъзможни начинания и вероятности в интимната сфера, работата и бизнеса. В връзките приятните срещи и зачатъците на другарство могат да се трансфорат в непрекъсната връзка, в това число и в брак.

6 § ЛЕШОЯД

Това е много комплициран знак, само че не безусловно безуспешен, тъй като множеството трудности, очертаващи се пред теб, са вероятни за превъзмогване. Ако имаш възприятието, че си затворен от всички страни, в случай че изпитваш неспособност да преодолееш стените, можеш да бъдеш сигурен, че тези стени ще изчезнат незабавно, щом си дадеш сметка за големите си благоприятни условия. Понякога те са  потискани от тежащата ти сега прочувствена връзка, само че опитът да се промени даже нищожно методът към проблемите, сигурно ще се окаже сполучлив.

7 § ВЯТЪР

Символ на изменящото се време. Виелица, циклон или просто лъх на нещо ново? Едно е несъмнено – в твоя живот наближават промени, и то огромни. Дори в случай че на хоризонта се покажат облаци, сигурно няма да бъдат толкоз мрачни, че да закрият способността ти за разумно разсъждение. Чувствата на твоя сътрудник ще ти оказват помощ да преодолееш неподходящите  моменти. Внимавай, от кое място духа вятърът.

8 § ОГЪН

Означава мощ, виталност, деяние - в този момент настава един от тези моменти, в които би трябвало уверено да поемеш в ръце своята орис и да я оформиш според твоето предпочитание, очакване, фантазии. Разполагаш със мощ за това и би трябвало да я използваш без безпокойство. Погледни към своето най-близко бъдеще умерено, с доверие. Не губи време за съмнения.

9 § ДЪЖД

В древността дъждът постоянно е бил считан за благоволение на ориста, благополучие, застъпничество на боговете. 9 е едно от най-щастливите цифри в астрологичната таблица на ацтеките – предсказва интервал на събиране на плодовете от напъните, вложени за реализиране на нещо огромно. Намираш се под знака на добра орис – разбери това добре. Дошъл е моментът за смели дейности, на първо място в любовта. Щастието е наоколо – единствено би трябвало да протегнеш ръка и да го хванеш.

От „ Тайните на окултизма ”
Илюстрации: The Great City of Tenochtitlan,1950, by Diego Rivera

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР