Хороскоп за деня – 6 януари 2023, петък Овен Открива се

...
Хороскоп за деня – 6 януари 2023, петък Овен
Открива се
Коментари Харесай

Кармична разплата за Рака, а на Овенът се дава шанс да започне доходоносен бизнес

Хороскоп за деня – 6 януари 2023, петък

Овен
Открива се пред вас опция за започване на рентабилен бизнес или за промяна на работното място. Предстоят ви диалози на четири очи. Сценарият е непотребен, бъдете подобен, какъвто сте! Интимният сътрудник може да сложи на тестване търпението ви, сдържайте яда си!

Телец
Бъдете деликатни с вашите настоятелен сътрудници! Ролята на многознайник не ви подхожда. Ще се изложите, в случай че се опитате да обясните нещо, което не ви е ясно. Потърсете смяната, в случай че връзките с вашия съкровен сътрудник са зациклили като изтъркана грамофонна плоча!

Близнаци
Притеснено стартирате деня, само че скоро облаците ще се разсеят и пред вас ще се открият нови хоризонти. Ако сте възпитаник или студент, възползвайте се от това, че през днешния ден ще ви се удава по-лесно да усвоявате познания! На самотните пък през днешния ден може да излезе шансът и скоро да се обвържат. 

Рак
Може да имате гениални проекти, само че през този ден най-важни са дейностите. Колкото повече умувате, толкоз по-трудно ще ви е да реализирате задачите си. Доверете се на интуицията си! Това е ден за кармична отплата. Ще бъдете възнаградени, в случай че сте великодушни и положителни. 

Лъв
Това е ден, в който професионалните ви качества може да бъдат добре оценени, а правото на избор по кой път да поемете, евентуално ще ви изправи пред алтернативата дали да не си потърсите шанса в различен град или в друга страна. Авантюрите са противопоказни, ще съжалявате.

Дева
Звездите ви поддържат във вашите инициативи. Може да ги реализирате, само че е желателно да направете това преди обяд. След това може да се занимавате единствено с неща, които не изискват доста старания. Не давайте пари на заем, тъй като рискът да не ви ги върнат е огромен!

Везни
Склонни сте да идеализирате. Ще ви е мъчно да съчетавате желанията и опциите. Ако не прибързате в дейностите си, ще получите вярното решение на даден проблем. Пътуване, вести, нови контакти ще допринесат за вашето благоденствие. У дома ви чакат приятни изненади

Скорпион
Възможни са промени на работното място. Останете положително настроени и огледайте обстановката точно! Вероятно нещо няма да е такова, каквото на вас ви се желае, само че можете да се адаптирате. С обичания човек ще се разбирате и без думи. Ще получите поддръжка.

Стрелец
Не се разпилявайте в доста направления, а се концентрирайте в осъществяването на една цел! Имате сили да се преборите за правата си и в службата, и вкъщи. Направете измененията, които желаете! Ще срещнете забавни хора и провокации, бъдете отворени и положителни!

Козирог 
Увереността ви пораства. Можете да преодолеете всяко затруднение, което ви се изпречи на пътя, само че е желателно в следобедните часове да не поемате нови задължения, въпреки да се чувствате подготвени за подвизи. Зарадвайте обичания човек, изненадайте го прелестно!

Водолей
Не си пилейте времето в търсене на нещо отминало и окончателно изгубено! Спомените няма да ви създадат благополучен. Това е ден за ново начало, за нови инициативи. Добре е да проучите всяка опция за своите планове. Не отхвърляйте срещи и ласки! 

Риби
Концентрирайте се над значимите си задължения и се пробвайте да ги извършите! Приемайте нещата такива, каквито са! Налага се да се нагодите към измененията. Може да се чувствате предаден от ваш непосредствен, само че не търсете състрадание, а се постарайте да превъзмогнете болката!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР