Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Вдъхновение и пътувания на

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Вдъхновение и пътувания на
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 5 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Вдъхновение и пътувания на духа търсете през днешния ден. Важно е да погледнете надалеч напред, да си позволите да повярвате в безкрайните благоприятни условия на Вселената, само че най-много в личната си мощ. Бъдете рационални мечтатели.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Излишно нагнетявате ситуацията околоВас, само че най-много създавате дискомфорт на самите себе си. Направете едно алегорично прощаване с всичко излишно и тръгнете самоуверено напред.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Партнирайте, само че вярно. Не се обиждайте, не бързайте със заключенията, не натяквайте и въобще не правете това, което не желаете да вършат и на вас. Бъдете благи и слушайте деликатно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Прекалено съществено, прекомерно отговорно и прекомерно значимо го раздавате. Вярно, че ще имате доста задания, само че с усмивка и по-малко драма бихте ги свършили доста по-приятно, а може и помощници да се появят.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Любовта върти света и още по какъв начин, даже да е любовта към математиката. Бъдете подготвени да покажете благите си усеща и да засвидетелствате внимание на своя обичан човек. И пробвайте да не е служебно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Хубав ден и хубави страсти Ви носи. Бъдете подготвени да погледнете на света от светлата страна. Търсете насладата на първо време в себе си и след това ще я видите и на открито. Е,може и по противоположния път да го извършите, само че при всички случаи го направете.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Интересна, само че и доста потребна информация ще доближава към вас през днешния ден. Не си позволявайте да подценявате даже дребните елементи, постоянно път те са разковничето за доста неща.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Понякога сериозните неща ви идват прекалено много и се пробвате да се измъкнете с не толкоз положителни смешки. Копнеете за независимост и познания, само че знаете, че те си имат цена. Ден за оценка на стойностите (и активите).

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Малко придирчив и променлив ден, въпреки че ще сте наясно с какво разполагате какво можете да постигнете. Само не забравяйте да се забавлявате в това време.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Малко чудноват, малко чудноват, само че мозъкът ви би трябвало да е безсънен. Ей, по този начин в рими и с лекост да се оставяте на силата на потока. Наблюдавайте за синхроничности към вас.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Денят дава обещание забавни събития, тъй че не се разсейвайте. Ден за другари и обичани занимания, ден да решите някоя и друга комплицирана задача.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР