Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес бихте могли да

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес бихте могли да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 27 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес бихте могли да извлечете изгода от обстановките към вас. Слушайте деликатно събеседниците си, в някоя тяхна дума може би се крие разковничето за по-нататъшната ви кариера.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)По ваше мнение - товарят ви прекомерно, а в действителност май вие самите се тормозите, тъй като се пробвате да контролирате прекалено много неща и това не става толкоз елементарно. Емоциите са най-големият ви другар, само че и най-големият ви зложелател. В случая не са добър консултант.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Високи цели сте си сложили през днешния ден, само че дали са в естетика с вътрешния ви блян. Не правете нещо единствено и единствено да впечатлите някого, бъдете себе си. Ще действате доста по-отговорно и дисциплинирано.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще сте ангажирани повече с непознатите работи, в сравнение с със своите. Но каквото и да става, ще има другари, които са подготвени да ви оказват помощ. Хубав ден, ще се почувствате осъществени и задоволени от това, което сте свършили.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Общуването през днешния ден ще е надали не витално значимо за вас. Организирайте добре нещата, с цел да не пропуснете нито една среща, в случай че би трябвало вземете си помощник и не се впускайте в безсмислени диалози с сътрудници и инцидентно минаващи хора.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Бихте могли да осъществите значими запознанства, в случай че сте по-активни. Добрите вести ще ви подтикват за това. Дребни облаги ще ви карат да се чувствате щастливи, споделете ги с околните си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Денят е много забавен, само че малко по-емоционален. Не приемайте всичко, което ви кажат за чиста монета и не за друго, а тъй като информацията ще е прекомерно събективна. Хубав ден за наблюдения.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Сутринта ще сте малко разпилени и мъчно ще се организирате, само че следобеда ще сте изцяло наясно какво тъкмо би трябвало да вършиме, а освен това ще получите и самопризнание за това.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще се чувствате много енергични, само че ще казвате неща, за които след това ще съжалявате. Овладейте мислите и усещанията си от нещата, които ви вълнуват, интуицията ще ви насочи в вярната посока.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Работа, деяние, резултати. Днес ви е значимо с каквото и да се захванете, да виждате съответния резултат, резутат, изгода. Всичко ще се подреди, единствено не прекалявайте с контрола.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Сякаш леко се поклащат устоите Ви, не усещате сигурността под краката си. Направете нещо друго, предизвикайте се... във въображението си. По ексцентричен метод ще би трябвало да се измъкнете от обстановката, в която се намирате.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР