Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Определено няма да останете

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Определено няма да останете
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 23 Декември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Определено няма да останете незабелязани. Днес ще сте във вихъра си - очарователни, оптимистични, с възприятие за комизъм. Е, малко несериозно ще се отнасяте към хората, само че при толкоз доста сексапил няма по какъв начин да не ви простят.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Искате да ви виждат, да извършите усещане и полагате неимоверни старания за това. Всичко е съвършено единствено не бъдете толкоз подозрителни и черногледи, че ще развалите положителното усещане, което вършиме.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес тематиката ви за размисъл ще е дали задачата оправдава средствата. При все, че сте подготвени на съвсем всичко в името на това, към което се стремите, през днешния ден внезапно ще ви заинтригува и моралната страна на въпроса.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще създавате усещане, че можете да си включите и изключите страстите, когато си пожелаете. В реалност сте просто подвластни от хората към вас, само че прекомерно добре се прикривате.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Настроението ви ще е много изменчиво през днешния ден. Ще ви мъчат остарели мемоари. Всъщност през днешния ден е време за щедрост. Нали преди Коледа всички желаеме да зарадваме бедните и нещастните, дайте своя дан.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Коледното въодушевление към този момент участва и през днешния ден ще ви се желае напълно да му се насладите. Последен късмет да приготвите подаръците. Единствено неналичието на задоволително пари ще помрачи настроението ви. Но знаете, че постоянно може да се измисли нещо.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес мъчно ще ви схващат, а и вие не полагате някакви специфични старания, с цел да измененията този факт. Доста лимитирано подхождате към проблемите, май е време да погледнете по-мащабно на света, това най-малко го можете.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес никой не може да се мери с вас по сладкодумство. Способни сте даже на ескимос да продадете ледник. Само не се възгордявайте, че тогава ще оплескате нещата.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Добре ще се чувствате през днешния ден. Ден единствено за фантазии и огромни проекти. Можете да се попълните изчезналите коледни дарове. Ще има много условности, които ще ви пречат да осъществите желанията си, само че надали ще ви спрат да извършите това, което сте си наумили.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР