Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста странен ще е

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста странен ще е
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 14 Април! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста чудноват ще е днешният ден за вас. Имате потребност от отмора и уединение, с цел да намерите още веднъж вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат измежду повече хора. Може да се окаже забавна умелост.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Добре е да отделите известно време през днешния ден, с цел да извършите малко дихателни извършения, ще бъдете сюрпризирани от резултата. Интересни хрумвания по какъв начин да си прекарате деня няма да ви липсват и нека съумеете да ги осъществите всичките.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Времето, което отделите за себе си никога не е изгубено, в противен случай ще се почувствате по-добре прочувствено. Започнете утрото с гимнастика за гърба и гърдите, а след това можете да поизлезете на пазар, с цел да обновите пролетния си дрешник.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днешният ден е най-добре да прекарате на пресен въздух и без друго ще имате предпочитание да разчупите всекидневните рамки. Философските диалози и даже политическите разногласия през днешния ден ще ви карат да се чувствате обществено ангажирани.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не е целесъобразно тъкмо през днешния ден да употребявате декоративна козметика за кожата на лицето и на главата, може да има нежелателни последствия. Отделете време за възстановяване на физическата си форма, вместо да мързелувате през тв приемника.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Сигурно сте оставили много неща за извършване през днешния ден, само че подценявайте и грижите за тялото. Един масаж или най-малко контрастни бани ще се отразят добре освен на кожата, само че и на настроението ви.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Просто е наложително да се погрижите за здравето си през този ден. Домашните средства за поддържане на тонуса не са за занемаряване. Почистването и разтребването ще ви накарат да се почувствате задоволени, че сте поставили всичко по местата.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес от вас просто ще блика сила, ще ви се желае да прегърнете целия свят. Ако сте влюбени несъмнено ще се чувствате на седмото небе, в случай че ли не сте на път сте да го сторите. Забавлявайте се с децата си, това ще ви накара да се почувствате по-млади и витални.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Направете няколко извършения за разкършване. Имате потребност от повече придвижване и пресен въздух. Добре е да посетите околните си или да отидете на някое близо до сърцето ви място, по този начин ще релаксирате най-пълноценно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР