Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят е успешен, но

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят е успешен, но
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 21 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят е сполучлив, само че надали ви чакат чак звездни мигове. Проявете по-голямо възприятие за отговорност на работното си място. С парите, естествено, би трябвало да сте по-внимателни и да деянията спестовност.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Проявете повече съвестност в контактите си с близките. Денят е извънредно потребен за всички, които се занимават с изкуство. За да реализирате желанията си ще би трябвало да потърсите помощ от другари.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Малко мъчно ще ви е да изразите възприятията си, само че пък ще имате толкоз доста за казване. Ще се чувствате много натоварени и ще имате предпочитание да избягате някъде далеко, напълно скоро ще имате този късмет, малко самообладание е нужно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес бихте могли да извлечете изгода от обстановките към вас. Слушайте деликатно събеседниците си, в някоя тяхна дума може би се крие разковничето за по-нататъшната ви кариера.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ако действате премислено бихте могли да извлечете дивиденти от събитията, в които участвате. Това не значи, че би трябвало да действате меркантилно и единствено в името на изгодата, проявете и състрадание към близките.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Честито лято! Днес е лятното слънцестоене и най-дългия ден. Използвайте го по предопределение - събирайте слънце и се радвайте, останалото ще пристигна от единствено себе си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днешният ден няма да е от лесните, само че с повече положително въодушевление и оптимизъм, нещата няма да наподобяват толкоз страшни. Избягвайте безпорядъка към вас, тъй като точно той може да стане мотив за пререкания и раздразнителност. Възможно е да изпуснете скъпи благоприятни условия заради недомислие. Не действайте егоцентрично.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Благодарение на правилното ви отношение ще постигнете основни резултати. Не забравяйте, че дължите триумфа си и на вашите сътрудници. Дръжте се с тях уместно, не се правете на велики.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще съумеете да разобличите нечестното отношение на някои ваш помощник. За жал това няма да ви донесе задоволство. Не драматизирайте нещата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР