хороскоп от astrohoroscope.info Овен Отделете малко време за рекапитулация. Отбележете

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Отделете малко време за рекапитулация. Отбележете
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 21.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Отделете малко време за рекапитулация. Отбележете си всички източници на приходи и по какъв начин се движат нещата там. Изобщо едно бързо счетоводство ще ви е от изгода. Пък, като сте почнали, изчислете си финансовите изгоди и загуби от 2020, таман ще имате тласък за идната година.

Телец

Денят на Зимното слънцестоене в тази толкоз невероятна година. Просто се пробвайте да сте спокойни. Вълненията не са добър консултант, започването на нещо ново е относително удобно.

Близнаци

Все още имате ресурс от ехидни забележки и мрачни мисли. Това е забавно във филмите, само че не ви ли се коства, че е време да излезете от кино лентата. Бъдете достоверни, постоянно има благоприятни условия, значимото е да се огледате.

Рак

Не се опитвайте напълно да измененията имиджа си единствено тъй като сте дочули някакви приказки. Разбира се, промяната на един дребен подробност може да обърне вниманието към вас. Сцените на ревнивост не са невъзможни и то от ваша страна. По-добре свалете това зрелище и не го играйте повече.

Лъв

Настроението ви ще е оптимистично и най-важното – радостно. Заразявайте с положително самочувствие, това не е наказуемо, даже в противен случай, може да ви направи много търсени.

Дева

Утрото е добър миг за възобновяване на разговора с близките. Не търсете недостатъци и не коментирайте дейностите и държанието на едни другари пред други другари. По-голяма поверителност проявете във връзка с хората към вас.

Везни

Ако деянията по-голяма интензивност, ще съумеете да разрешите един веществен проблем, въпреки и със непретенциозен резултат. Обвързаните ще се изкушат да наклонен настрана. Дори да не ви заловен, поговорете със съвестта си по какъв начин стоят нещата.

Скорпион

Доста неща са ви се струпали до главата и няма да ви е доста до усеща, в случай че не са на съпричастност към вашите проблеми. Отпуснете си душата, Коледа наближава, а споделят, че тогава стават чудеса.

Стрелец

Не позволявайте на дребните разстройства да ви съборят на легло. Повява ви вятърът на свободата и ще се опитате да избягате от всевъзможни ограничавания. Какво пък може в действителност да станете свободни.

Козирог

Обичайте Бога в лицето на индивида против вас. Винаги има какво ново да научите от тези, с които спорите. Най-малкото те ви демонстрират света от различен ъгъл, а по този начин може и да видите напълно друга картина.

Водолей

В сладки приказки бързо ще отлети днешният ден. Хубаво би било да свършите най-малко някаква работа, че след това ще ви “излезе през носа”, въпреки мислите ви са ориентирани основно към занимания.

Риби

Днес се водете от здравия разсъдък, а не от страстите си. През първата половина на деня ще сте сънливи, само че това надали ще попречи на вашата подозрителност. С сходно държание елементарно може да обидите всеки и след това мъчно ще възстановите положителния звук, имайте го поради.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР