хороскоп от astrohoroscope.info Овен Бъдете максимално добри и тактични в

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Бъдете максимално добри и тактични в
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 20.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Бъдете оптимално положителни и тактични в връзките с околните на сърцето ви хора. Не е нужно да им разказвате всичко, което ви е на душата, през днешния ден можете да им спестите малко бърборене. Не подценявайте посланията на съня си рано от зарана.

Телец

Стомашни проблеми може да ви досаждат през целия ден и да не съумеете да свършите всичко, което сте си наумили. Поели сте непостижими отговорности, а това в допълнение ви натоварва. Разходете се по магазините, най-малко малко да се разсеете от проблемите си, пък и да свършите нещо потребно – да осигурите подаръците.

Близнаци

Днес ще сте в безгрижно въодушевление. Изглежда зимата към този момент стартира да ви въздейства леко подтискащо. Направете нещо, което ви е прелестно, пуснете си хубава музиката и кажете довиждане на мрачните мисли. Винаги има и друго решение, просто си позволете да го видите.

Рак

Внимавайте по какъв начин ще станете сутринта, че да не ви тръгне денят на опаки. Не се задълбавайте в дреболии, имате задоволително съществени неща на главата си. Влезте в час, май сте не запомнили да обърнете внимание на някого или пък да честите рожден ден. При всички положения има много неща за спомняне.

Лъв

Внезапно обзелата ви пристрастеност може да навреди на връзките ви и даже изцяло да ги унищожи, тъй че използвайте я с мярка. Днес ще имате много висок коефициент на потребно деяние, по тази причина се възползвайте.

Дева

Днес може да си докарате някой кожен проблем, тъй че бъдете деликатни с храната. В любовните каузи не бъдете прекомерно лекомислени, с цел да не се окажете в двусмислено състояние. Близък човек може да ви изиска заем. Помислете добре, най-вероятно тези пари в никакъв случай няма да ги видите назад.

Везни

Много ефикасни биха били козметичните процедури, направени в първата половина на деня. Не е неприятно да намерите време за това, въпреки всичко празници идат и си коства да сте красиви. Не се опитвайте да разрешите финансовите проблеми, единствено ще се потиснете, а нищо няма да измененията.

Скорпион

Опитайте да сте по някакъв метод потребни на близките и ще срещнете в очите им не просто признателност. А взаимната работа може да породи нещо вълнуващо посред ви.

Стрелец

Обърнете особено внимание на душевното здраве на членовете на фамилията ви. Не се дръжте жестоко, може би би трябвало да помогнете. Днес имате супер късмет да осъществите доста преференциална договорка, не се чудете прекалено много. Ако си търсите сателит в живота, през днешния ден може и да го намерите.

Козирог

Днес обичайте като че ли в никакъв случай не сте били наранени и прощавайте като че ли простите на себе си. Определено резултатът ще е доста по-голям от упования.

Водолей

По-внимателни бъдете със здравето в тази зима. Пазете си краката сухи, носете комфортни обувки и не ходете много-много на открито. Романтика може да си създадете и вкъщи или на някое друго местенце, значимото е желанието.

Риби

Денят е сполучлив за публични изяви. Коледната щедрост е във вихъра си. И не забравяйте какво става по неверната земя, от време на време стъпвайте по нея, та да си припомняте.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР