Хороскоп: Лош период за Плъха, Кучето се радва на заплата.

...
Хороскоп: Лош период за Плъха, Кучето се радва на заплата.
Коментари Харесай

Хороскоп: Лош период за Плъха, Кучето се радва на заплата


Хороскоп: Лош интервал за Плъха, Кучето се радва на заплата. Черпим мощ от мъдростта на източния хороскоп.

Февруари е първият месец от годината на Зеления змей съгласно китайския календар. Но това не значи да очаквате незабавно най-хубавото. Всички хрумвания и инициативи би трябвало да бъдат отсрочени за пролетта, а останалата част от зимата би трябвало да бъде отдадена на това, което е стартирано, само че не е завършено. Всяка незавършена работа е вашата връзка с предишното и колкото по-силна е тази връзка, толкоз по-малко сили имате за бъдещето. Не нарушавайте разпоредбите, не се поддавайте на изкушението и запазете успокоение във всяка обстановка.
Какво да чакат през февруари 2024 година всички знаци от китайския хороскоп – обобщаваме отзиви на астролози и екстрасенси.

Първият месец от китайската нова година няма да е изключително сполучлив за Плъха. Основно поради високия риск от спорове с другите. Опитайте се да говорите по-малко и да вършиме повече. Това ще изглади всички недоразумения, ще ви разреши да се докажете и да спечелите положителни пари. В персоналната сфера няма да се случи нищо изключително, наклонността от предходните месеци ще се резервира.

За биковете месецът дава обещание както нови благоприятни условия, по този начин и нови проблеми. Бъдете деликатни, когато е допустимо. Това, което в началото дава обещание да бъде доста елементарно или печелившо, може да докара до огромни загуби и загуба на известност. Разширяването на бизнеса, както и кариерното развиване е най-добре да се отсрочи за идващия месец. В персоналните връзки са вероятни дребни кавги, само че те няма да имат никакви последици.

Тигърът няма да се сблъска с огромни проблеми, само че дребните ще ви нервират мощно. Поради неподходящ прочувствен декор ще ви е мъчно да се концентрирате върху значими задания. Не се доверявайте на непознати препоръки, изключително в случай че се отнасят за пари. Но персоналният живот и здраве, все пак, са във напредък и ще ви зарадват. Вярно е, че към момента не се чакат нови сантиментални запознанства.

Февруари не дава обещание нищо обещаващо за Заека във връзка с кариерата му. Ще би трябвало да се сблъскате с някои проблеми. Не бързайте със заключенията и дейностите, прибързаните решения могат единствено да влошат обстановката. Но не би трябвало да се предавате без пердах. Внимавайте с разноските си. Вашите близки са склонни да се грижат за вас повече от нормално. Ще бъде досадно, в случай че не говорите с тях и не обясните от какво в действителност имате потребност.

Началото на годината ще бъде много спорно за родените в годината на Дракона. На първо място това ще бъде обвързвано с работни въпроси. Опитайте се да получите поддръжката на началниците си. Единственият метод да вършиме повече пари в този момент е да работите повече. Необвързаните ще открият, че освен те се борят за ръката и сърцето на своя фаворит. Можете да се откажете или да методите креативен към този проблем.

През първия лунен месец от годината на Дракона Змията не би трябвало да се доверява доста на другите. Фокусирайте се върху рутината и решаването на незабавни проблеми. Избягвайте риска, изключително във финансовия бранш. Бъдете по-толерантни, намерете време за другари и обичани хора. Опитайте се да не се карате за дреболии, изключително с близки. Водете здравословен метод на живот и стойте надалеч от всичко, което не ви се коства вярно.

Родените в годината на Коня ще би трябвало да преживеят дребни възходи и падения този месец. Възможно е да зародят неприятности в работата заради вашето нехайство. Бъдете деликатни и не нарушавайте никакви правила. Не е най-хубавото време за огромни покупко-продажби и вложения. Потърсете помощ и поддръжка в общуването с околните. В персоналните връзки всичко ще върви добре. Опитайте се да се отпуснете повече.

Първият лунен месец от новата година няма да е доста богат на дарове от ориста. Ако е допустимо, не започвайте нищо ново, в противен случай, пробвайте се да завършите нещо, което от дълго време се нуждае от довеждане докрай. Това се отнася освен за работните въпроси. Това е уместно време да започнете да решавате битови проблеми, да започнете ремонт или пренареждане. През този месец не очаквайте сантиментални запознанства, само че скоро обстановката ще се промени.

Този месец ще бъде доста сполучлив за Маймуната, изключително в областта на работата и в персоналните връзки. Малките проблеми ще бъдат решени сами, с малко или никакво присъединяване от ваша страна. Добро време за намиране на сътрудници за нови планове, макар че е по-добре да отложите всички инициативи за пролетта. Отношенията с колегата ви ще станат по-хармонични. Опитайте се да отделите време единствено за себе си, това ще ви помогне да подредите мислите и проектите си.

Как ще се развият събитията през този месец значително ще зависи от вашите решения, тъй че деликатно преценете по кое време и за какво кукуригате. Незначителни неприятности са вероятни във всяка сфера на живота, само че нито една от тях не може да се трансформира в в действителност огромна спънка, в случай че вие самите не насочите обстановката по допустимо най-лошия път. Не бъди разсипник. Възможни са сантиментални срещи, само че без съществено продължение.

За Кучето месецът дава обещание да бъде изключително сполучлив във финансово отношение. Можете да разчитате на награди за добра работа или даже съществено нарастване на заплатата. Необвързаните би трябвало да участват на допустимо най-вече разнообразни събития; вероятността да срещнете ориста си този месец е една от най-високите за годината. Най-малкото не стойте у дома. Тези, които към този момент имат връзка, могат да основат потребни бизнес контакти.

За родените в годината на Свинята това ще е един от най-спокойните месеци в годината. Само не се разстройвайте, че нещата ще се развиват доста постепенно. Основното е всичко да върви в мечтаната от вас посока. В началото на месеца може да има лек спад на приходите, само че втората половина на февруари ще компенсира това. Социалните действия също ще донесат положителни бонуси. Просто не бъдете алчни, в противоположен случай рискувате да загубите доста повече.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР