Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Какво е неделята? Ден

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Какво е неделята? Ден
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 27 Май! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Какво е неделята? Ден за отмора, ден за наслада и ентусиазъм. Светете, огрявайте света с неподправения си възторг и откровеност. А който не Ви утвърждава, това си е негов проблем, а не Ваш, нали? В последна сметка това приказва какъв е той, а не какви сте Вие,)

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще имате потребност да Ви похвалят, да Ви оценят, да Ви покажат благото си отношение. И тогава ще сте способни на невероятни неща. Идиличен ден, намерете време и да подишате чист въздух, и да се покажете на Слънцето.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Има неща, които могат да създадат деня Ви по-добър. Интересните хрумвания са едно от тях. Просто експериментирайте, направете нещо друго и се радвайте на живота.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще имате извънредно изострен усет към стойностните неща и даже ще успявате да променяте полезностите и на другите. Може би добър политик ще излезе от Вас.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Настроенията ще са водещата мощ през днешния ден. Опитайте да ги контролирате, не позволявайте Вие да сте водените. Необходимостта от самопризнание ще Ви прави търпеливи и ще възмущавате, в случай че напъните Ви се окажат напразни. Може би на първо време сами би трябвало да си дадете самопризнание.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще сте малко несигурни в себе си, въпреки че ще ви се желае да действате. Ако ви е допустимо, отделете този ден персонално за себе си. Релаксирайте, медитирайте, мечтайте, повярвайте си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Никой няма да може да се мери с красноречието и бликащата Ви сила. Това ще притегля другите към Вас. Не злоупотребявайте с доверието им.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Дори и в един ненатоварен ден, е значимо да си имате проект, тогава силата тече по-плавно и в нужната посока. Днес просто ще имате потребност от резултати и от това да поучавате другите. Ако прекралите, абсурдът Ви е в забрадка вързан.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще се чувствате окрилени и подготвени освен да пътешествате, само че и да покорите света. Не се дразнете от по-мудните хора, те си имат свое движение.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще Ви се коства, че има нещо, което пропускате и това няма да Ви дава успокоение. Седнете и умерено помислете, ще разсеете напрежението.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР