Хоризонталната пътна маркировка в платното за Бургас в района на

...
Хоризонталната пътна маркировка в платното за Бургас в района на
Коментари Харесай

АПИ: Маркировката в платното за Бургас на АМ „Тракия“ отговаря на всички изисквания

Хоризонталната пътна маркировка в платното за Бургас в региона на 194-ти километър на автомагистрала „ Тракия " е тествана с три разнообразни уреда и покрива всички нормативни условия. Това са резултатите от осъществената взаимна инспекция на маркировката от специалисти на Института по пътища и мостове, която е единствената акредитирана изпитвателна лаборатория, от неправителствената организация „ Европейския център за транспортни политики ", и изпълнителя на хоризонталната маркировка. Проверката е направена по едно и също време с три разнообразни апаратури.

При взаимните измервания е открито, че експлоатационните индикатори в дясната последна линия са със стойности надвишаващи доста минималните условия за начална употреба, според нормативната уредба, и е обезпечена сигурността на придвижване.

През предходната седмица специалисти на Института по пътища и мостове и на неправителствената организация направиха премерване на дневната и нощната видимост на маркировката в ремонтирания сектор от Автомагистрала „ Тракия " при 208-ми км в дясното платно за Бургас. При измерванията на характерностите на маркировката беше установено, че и дневната, и нощната видимост дава отговор на условията за безвредна употреба и подсигурява сигурността на придвижването в ремонтирания сектор на Автомагистрала „ Тракия " сред Чирпан и Стара Загора.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР