Хората в САЩ увеличиха разходите си в търговците на дребно

...
Хората в САЩ увеличиха разходите си в търговците на дребно
Коментари Харесай

Продажбите на дребно в САЩ показват положителна перспектива, но потребителите остават песимисти

Хората в Съединени американски щати усилиха разноските си в търговците на дребно през декември, затваряйки празничния пазарен сезон и годината с оптимистичен звук и сигнализирайки, че хората остават задоволително уверени, с цел да продължат да харчат свободно.

Продажбите на дребно се форсираха с 0,6% през декември по отношение на нарастването от 0,3% през ноември, регистрира Министерството на търговията на Съединени американски щати по-рано тази седмица, наблягайки икономическия подтик на страната навлизайки в новата година.

Както разноските на потребителите съставляват съвсем 70% от стопанската система на Съединени американски щати (в съпоставяне със единствено 50% от Европейски Съюз и еврозоните), отчетът допуска, че купувачите ще могат да продължат да подтикват икономическия напредък през тази година.

2023: Европа годината е обяснена в диаграми и данни. Надеждите нарастват за стопанската система на еврозоната, само че растежът на продажбите изостава

Сред общите покупки на дребно през предишния месец, продажбите в магазини, които продават общи артикули, са нарастнали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР