Хората трябва да бъдат притискани да се ваксинират. Това каза

...
Хората трябва да бъдат притискани да се ваксинират. Това каза
Коментари Харесай

Математик вещае страшни неща. Иска силова ваксинация

Хората би трябвало да бъдат притискани да се имунизират. Това сподели пред Нова тв математикът Лъчезар Томов. И изясни за какво. " В историята на България има четири години, в които са умряли над 120 000  души. Това се случва през гладната 1997 година, в годината с холера, годината с испански грип, както и 2020 година А тази се чака статистиката да е още по-мрачна. "

Томов счита, че заведенията не са нискорискови. " Когато има зараза във фаза на дифузия, тя се популяризира на всички места. Не е единствено в заведенията, болестта е на всички места. Трябва да се откри компромисен вид ", сподели математикът.

Той прикани за цялостен локдаун за две седмици и след това да се продължи мярката със документа. „ Този вирус е доста по-заразен отпреди. След 7 до 10 дни ще забележим смяна на заболелите. Има повече заболели деца отпреди - към 22%. С ограниченията в учебните заведения ще забележим смяна. Може да се стигне до локдаун. Не е правилно обаче в този момент да се вкара зелен документ и след това по-тежки ограничения. Трябва да има неизменност ", сподели математикът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР