Хората, станали свидетели на катастрофата, при която , не са

...
Хората, станали свидетели на катастрофата, при която , не са
Коментари Харесай

Кристиан Николов и спътниците му не помагали на Милен Цветков, а търсели нещо в колата

Хората, станали очевидци на злополуката, при която, не са видели Кристиан Николов, годеницата му Симона Цанкова и Георги Илиев да бъдат съпричастни към злополуката. Тримата не оказали помощ на потърпевшите, а търсели нещо в джипа.

Това стана ясно по време на днешното правосъдно съвещание по делото против Кристиан Николов, обвиняем за злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков.

От 10 призовани очевидци, в правосъдната зала се явиха осем.

Първият очевидец по делото Йордан Йорданов изясни, че не познава подсъдимия персонално, съседи били и го виждал единствено през прозореца. Йорданов не се стремил да следи какъв живот води Кристиан Николов и приятелите му по време на купона, само че се натрапвали със мощна музика. Съседите на подсъдимия преди време викали и полицията поради шумна музика, само че " най-после служителите на реда разбрали с кого си имат работа и спрели да идват ".
 Приятелката на Кристиан Николов акцентира, че той даже и цигари не е пушил Обновена
Приятелката на Кристиан Николов акцентира, че той даже и цигари не е пушил

Само Кристиан Николов се опитал да помогне на Милен Цветков

Вторият очевидец Веселина Панайотова изясни, че предходната година на Великден решила да се разноски със фамилията си, като преди да отидат спрели на аления светофар на бул. " Сребърна ".

След като настъпила злополуката излязъл първо водачът, след това различен мъж от страната на водача, след това отново влезнали в автомобила да търсят нещо, а най-после излязла жена и споделила, че били добре.

Панайотова не е чула да има спирачен път преди да настъпи злополуката и не е видяла Кристиан Николов да оказва помощ на потърпевшия човек в колата. Трафикът на кръстовището преди злополуката бил извънредно спокоен и времето било прелестно.

Съпругът й Петър Панайотов показа, че не е могъл да реши в началото кой е отговорен за настъпилата злополука. По думите му от седалката до шофьорското място слязъл юноша, който почнал да търси нещо на задната седалка. От задната седалка на джипа слязла жена. Те не се поинтересували от случилата се злополука на кръстовището, а били съсредоточени в намирането на нещо на задната седалка на джипа.
 Адвокатът на Кристиян позволява някой да му е подправил с дрога питието
Адвокатът на Кристиян позволява някой да му е подправил с дрога питието

Според него имало много съмнителни неща по метода, по който са събирани доказателствата

Пешеходци Панайотов не видял от тяхната страна на кръстовището, само че се молели да не бъдат жертви на злополуката. Пострадалият излязъл на крайници от автомобила, вървял самичък, доста бързо се струпали хора към него и го отвели към тротоара.

Панайотов, както и брачната половинка му преди него съобщи, че двамата младежи и момичето от джипа не показали никакво съпричастие към злополуката.

" Милен Цветков не беше беззащитен ", безапелационен бе Панайотов й добави, че и други хора, а не слезлите от джипа му помогнали да отиде към тротоара.
 Съдът още веднъж отхвърли да пусне Кристиан Николов на независимост
Съдът още веднъж отхвърли да пусне Кристиан Николов на независимост

Мярката му беше доказана и от Софийския апелативен съд

Припомняме, при започване на тази седмица делото за злополуката, в която почина Милен Цветков стартира всъщност, като Именно тя свидетелства, че Кристиян Николов е бил първия, който е оказал първа помощ и по всякакъв начин се е опитал да бъде потребен. Тя също по този начин отхвърли Николов да е употребявал опиати , а отбраната на Кристиян пред публицисти след съвещанието изрекоха и тезата, че наркотичните субстанции в кръвта му

Сред експертизите от следствието е и кръвен разбор, който
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР