Хората различно реагират на напрежението, стреса, изнервящите ситуации в ежедневието.

...
Хората различно реагират на напрежението, стреса, изнервящите ситуации в ежедневието.
Коментари Харесай

Най-големите кибритлии сред зодиите

Хората друго реагират на напрежението, напрежението, изнервящите обстановки в всекидневието. Свикнали сме да одобряваме, че това се дължи на темперамента на индивида. Оказва се, че причина може да бъде и зодията.

Доколко са импулсивни хората от една зодия и кои зодии се славят като най-големите кибритлии?

Ето една любопитна статистика по въпроса кои са най-големите кибритлии измежду зодиите:

Овен

Този знак се слави с доста позитивни качества и всички са единомислещи, че Овенът най-често е превъзходен човек. Всичко това е по този начин, само че единствено до момента в който някой не го изнерви. А това е прекомерно елементарно. Импулсивният темперамент е една от слабостите на зодията. Понякога е задоволителна една недомислена дума и Овенът пламва като кибрит. Хубавото е, че и толкоз бързо гасне.

Трудно е обаче да бъдеш към представител на този знак, когато е сърдит, тъй като в такива моменти е кадърен на много недомислени действия, за които след това може и горчиво да съжалява. Овенът е прекомерно нападателен в такива моменти и плаши постоянно хората с по-кротък манталитет.

След като гневът му премине Овенът дълго се извинява, само че нормално е мъчно да се не помнят изблиците му. Затова представителите на знак Овен би трябвало да работят по-внимателно над държанието си.

Скорпион

 кибритлии измежду зодиите

Скорпионите са първенци измежду агресорите в зодиака. Не би трябвало незабавно всички Скорпиони да се причисляват към рисковите персони, от време на време измежду тях има почтени, уравновесени и деликатни хора, фамилно насочени работохолици, които заслужават уважението на близките.

Скорпионът обаче най-често не е това, което наподобява, погледнат незадълбочено. Зад спокойното лустро се крие разкрит нерв, който е като бомба със закъснител. Щом избухне един път, проектите му за възмездие са напряко пъклени. За тези, които инцидентно са в близост, е най-добре да скрият, до момента в който гневът му премине. Трябва обаче всеки да е наясно, че в случай че разпали гнева на Скорпиона, той няма да не помни и ще откри метод за възмездие.

Рак

Присъствието на зодия Рак в този лист наподобява напълно ненадейно. Обикновено за Раците се мисли като за общителни и неконфликтни персони.

Ракът не е податлив да влиза в конфликтни обстановки, той избира да основава друго усещане за себе си. Проблемът идва оттова, че това е един надълбоко прочувствен човек и всевъзможни прочувствени проблеми могат да провокират срив у него. Освен това постоянно преувеличава казуса. Затова с този знак би трябвало да се поддържа връзка с доста внимание и огромна доза нерешителност.

Зли хора в живота няма, в зодиака надлежно също. Има обаче по-темпераменти и избухливи, по тази причина би трябвало да се подхожда постоянно с внимание и да се почитат възприятията на другите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР