Хората правят грешки. Някои по-сериозни, други по-малки и лесно поправими.Но

...
Хората правят грешки. Някои по-сериозни, други по-малки и лесно поправими.Но
Коментари Харесай

Четири неща от ежедневието, които правим погрешно

Хората вършат неточности. Някои по-сериозни, други по-малки и елементарно поправими.Но по какъв начин бихте реагирали в случай че ви кажем, че някои от ежедневните ви привички, неща, които вършиме всеки ден и са се трансформирали в рутина, в действителност правите неправилно?

Вижте най-често допусканите неточности в всекидневието:

Миене на косата

В всекидневието позволяваме неточности в грижата за косата, които елементарно можем да избегнем. Повечето хора си вземат душ всеки ден. Но експертите са единомислещи - колкото по-често миете косата, толкоз по-бързо се омазнява тя. Освен това честото миене на косата изсушава косъма. А в случай че употребявате огромно количество шампоан, той измива себума от скалпа ви. Така отмивате и естествения предпазен пласт на косъма и това води до изтощение на косата.

Бактерии и микроби

Никой не обича да се разболява. Когато сме заболели би трябвало да пазим близките, с цел да не ги заразим с нашия вирус. Ако кашляме или кихаме, използваме кърпичка или ръцете си, с цел да покрием устата си и да предотвратим разпространяването на микробите и вируса. Но в действителност това прави хората към нас доста по-възприемчиви към нашата простуда. Това е по този начин, тъй като пипаме с ръцете си бравите на вратите, както и всевъзможни други предмети. Точно по този метод им предаваме вируса.

Поставяне на червило

Повечето дами нанасят червилото си до външния силует на устните си, само че това е неправилно и даже е мъчно да бъде нанесено добре в ъглите на устните. Затова най-добре използвайте молив с цвета на червилото си, с цел да очертаете устните си авансово и да избегнете гафовете.

Правилно ли вървим до тоалетната?

Мъжете вървят по дребна потребност постоянно прави. Но в случай че сядате, вие улеснявате вашия пикочен мехур. Разбира се, изборът си остава ваш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР