Хората от зодия Риби са дружелюбни, обичат да мечтаят и

...
Хората от зодия Риби са дружелюбни, обичат да мечтаят и
Коментари Харесай

Кои са силните и слабите страни на зодия Риби

Хората от зодия Риби са отзивчиви, обичат да мечтаят и чувствителни към несправедливостта. Те се характеризират с неприкритост и почтеност, само че също по този начин могат да бъдат несигурни в мнението си и непоследователни.

Умеят да изслушват търпеливо и са ангажирани в междуличностните връзки, само че дълбоката им емпатия ги прави мощно наранени от страстите на околните им.
Кои са мощните страни на Рибите? В кои специалности се отличават хората, родени под този знак?

 Риби

Общи характерности на Рибите

Стихията на Рибите е водата, а планетата им страж е Нептун. Този настойник дава на родените под знака на Рибите съпричастност, сензитивност, добре развита вътрешен глас и даже податливост към мистицизъм.

Шестото им възприятие ги кара постоянно да залагат на печелившия претендент или на печелившия лотариен билет. Въпреки това личността на хората под този знак може да бъде променлива и податлива на въздействие.

Често Рибите живеят в два свята - действителния и духовния. Това е самобитно бягство от болката и страданието на материалния свят. Рибите много постоянно се занимават с въпроси, свързани със спиритизма и окултизма.

Хората от този знак са способни да реализират огромен триумф с помощта на интуицията и инстинкта си, стига да не поемат по лесния път и да не са спрени от ниско самочувствие и неоправдана липса на убеденост в себе си.

Рибите са доста симпатични, най-много поради своята емпатия. Те умеят да изслушват и да демонстрират съчувствие, което е рядко срещано умеене. Чувствителни са към несправедливостта на другите, съчувстват на засегнатите от неправда и като услужливи хора оказват помощ с каквото могат.

Много постоянно в това време те се заразяват от настроенията на събеседниците си, което може да ги накара самите те да изпаднат в меланхолия. В такава обстановка, макар че биха желали да оказват помощ на другия човек, те самите се нуждаят от тази помощ.

Хората от този знак имат артистична природа, която развиват през целия си живот. Те са положителни в работата, където е належащо въображение: музика, писане, актьорско майсторство. Те са сполучливи във всичко, което допира сърцето. Изключително изобретателни са и могат да въодушевяват другите.

Професионален живот на Рибите

Рибите не са склонни да заемат управителни длъжности, те не са от вида предприемачи - липсва им вътрешна дисциплинираност, самонадеяност и са прекомерно чувствителни.

За тях не е елементарно да намерят работа, която да дава отговор на стремежите им, по тази причина могат да избират разнообразни специалности и постоянно да сменят работодателите си, като в никакъв случай не се задържат за дълго на никое място. От време на време обаче те намират добра работа, на която се развиват професионално.

В този знак постоянно се раждат скулптори, художници, музиканти, артисти, танцьори - всички тези, които вършат всекидневието на хората по-приятно. Много хора под знака на Риби се занимават с езотерика - те могат да отделят доста време на картите таро или астрологията, а по-късно да оказват помощ на другите със своите познания. 

 Риби

Емоционален живот на Рибите

Хората Риби са доста сантиментални и любовта е най-важната полезност в живота им. В фантазиите си те се виждат по отношение на идеалната си сродна душа. Емоционалната връзка с тази фантазия може да провокира проблеми при намирането на сътрудник в действителния свят, само че в случай че се постараят малко, ще завоюват любовта за цялостен живот.

Възможно е да преминат през несполучливи връзки, след което да се отчаят за известно време, само че по-късно още веднъж стартират търсенето и нормално съумяват да осъществят фантазията си.

Жените Риби мечтаят за мъж, който ги кара да се усещат сигурни, също и финансово, макар че не са материалисти. Когато намерят подобен претендент, за предпочитане от знака на Риби, Рак или Скорпион, те стават нежни, лоялни и от време на време даже покорни към него.

Мъжете Риби имат уязвимост към мощни, съобразителни и самоуверени дами. Заради търсенето на идеала те може да не са изцяло постоянни в възприятията си. Има възможност да намерят своя блян измежду дами от знаците Телец, Скорпион, Козирог или Рак.

Рибите са подготвени да създадат съвсем всичко, с цел да оказват помощ на другар в потребност. Те са извънредно лоялни. Съжителстват с приятелите си, като одобряват техните проблеми като свои лични. Въпреки че обаче Рибите постоянно оферират помощта си, те не са напълно способни да я одобряват. Нуждаят се от мощен, положително мислещ другар, който да ги стимулира с наличието си.

 Риби

Силни страни на Рибите

- интуиция;
- Творчество;
- безкористност;
- съпричастност;
- религия в хората;
- добрина
- подготвеност за саможертва;
- богато въображение.

Слаби страни на Рибите

- объркване;
- непрактичност;
- небрежност;
- отсрочване на нещата;
- хаос;
- срамежливост;
- свръхчувствителност;
- лутане.

Какви са децата, родени под знака на Рибите

От целия зодиак детето Риби е най-плачливо и срамежливо. Много сензитивно, безпроблемно и жадно за милувки.
Малките Риби по принцип са тихи, не бързат да станат независими, дълго се придържат към полата на майка си и не демонстрират огромно предпочитание да изследват света, който им се коства застрашителен.

Рибките - деца доста обичат приказките, те имат вяра в съществуването на приказните герои доста по-дълго от своите връстници. Често бягат в света на фантазиите, където се усещат в сигурност, тъй като там няма място за злите герои.

Те елементарно се поддават на моментното въодушевление. Когато усетят неочакван прилив на любов към родителите си, незабавно тичат да се хвърлят към врата им.

Не се оправят зле в учебно заведение, като реализират триумфи най-вече в региона на математиката, непознатите езици и музиката. Имат отлична слухова памет - щом чуят даден текст, го запомнят толкоз тъкмо, като че ли са го учили доста от дълго време.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР