Хората от село Галиче се прощават с убитата 18-годишна Андрея.

...
Хората от село Галиче се прощават с убитата 18-годишна Андрея.
Коментари Харесай

Последно сбогом! Таткото на Андрея през сълзи: Ангелче! На никого не е направила лошо

Хората от село Галиче се простят с убитата 18-годишна Андрея. Преди това те излязоха на митинг след бруталното ликвидиране на момичето. Те желаят обективна присъда за килъра на момичето. Задържаният 17-годишен Аксел може да получи от 5 до 12 години затвор, тъй като е малолетен, съобщи bgonair.bg.

За първи път след жестокото ликвидиране проговори бащата на Андрея.

Близък родственик на убитата Андрея с трогателен роман за сложния живот на девойката СНИМКИ

"Моето дете беше ангелче. Никога на никого не е направила нищо неприятно, доста ме слушаше. Андрея мечтаеше да се събере с приятеля си, аз ѝ дадох обещание да ѝ направя най-хубавия бал ", показа бащата Асен Руменов.

Почерненият татко е безапелационен, че Аксел би трябвало да получи пожизнен затвор. Зад настояванията му застанаха и жителите на Галиче. Те събират подписи за смяна на Наказателния кодекс.

Хората в Галиче се опасяват, че откакто излезе от пандиза Аксел ще бъде още по-опасен и може да извърши други закононарушения. Местните упорстват роднините на 17-годишното момче да бъдат изселени от селото.

Скандално! Ето какъв брой години може да лежи в пандиза килърът на Андрея

Въпреки че Галиче осъмна с митинг, обстановката е спокойна, разгласи кметът на селото. Схр: Страхил Стоянов, кмет на Галиче:

"Хората са спокойни, няма напрежение. Просто хората желаят да създадат подписка за смяна на Наказателния кодекс ", разяснява той.

Полицейското наличие в Галиче остава засилено, работи се и по слагането на камери за видеонаблюдение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР