Хората не са овце! Спрете спекулата на горивата! Цените на

...
Хората не са овце! Спрете спекулата на горивата! Цените на
Коментари Харесай

Манолова заведе добитък на бензиностанция и призова: Хората не са овце

" Хората не са овце ! Спрете спекулата на горивата! Цените на бензина и дизела с 1 лев надолу ! ", прикани Мая Манолова с директно включване в обществените мрежи.

От " Изправи се.БГ " взеха решение да шокират столичани като изградиха  спонтанна кошара , в която в петък бяха стоварени овце от Радомирско.

За място на колоритната проявата бе определена бензиностанция на кръстовището на булевардите " Тодор Александров " и " Константин Величков ".

Събитието е част от самодейността " Антиспекула " на  " Изправи се.БГ ".

" По отношение на цените на бензина и дизела , ръководещите взеха народа за стадо, които не се осведомят, не четат и не схващат, че цените на бензина и дизела са спекулативно повишени с левче , спекулативно повишени. Управляващите взеха решение, че хората могат да бъдат баламосвани , могат да бъдат ограбвани като тези животинки. Дали сме им да се хранят, те са затворени, нахранени и да си мълчат. Мълчанието на агнетата си представяше, че е народа с високите цени на бензина и дизела. Докато хората си мълчат, ръководещите да си крадат. Само че тази машинация с тези спекулативно надути цени, е разкрита. От " Изправи се.БГ " обясняваме, че в действителност по левче се печели на всеки литър бензин и дизел и то левче се разпределя някъде ", споделя Манолова.

По думите й парите се разпределят във компанията, която преработва в рафинерията на " Лукойл Нефтохим " съветския нефт и същата компания го продава на бензиностанциите на повишени цени. 

" Тия овчици тук схванаха и другата машинация  с 25 ст., тъй като бензиностанциите, които дават тази отстъпка на жителите, продават с 25 стотинки по-скъпо ", споделя Манолова. 

" Четворната коалиция почерпи огромните вериги бензиностанции с два пъти по 150 млн. лева ", твърди Мая Манолова. 

" Време е хора експерти, грамотни, хора с експертиза да поемат ръководството на страната. Стига опити ", прикани Мая Манолова, след което овцете бяха натоварени назад в камиона , с който бяха докарани до бензиностанцията.

 

Виж видеото ТУК!
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР