Хората, любовта и отношенията се променят с времето, но има

...
Хората, любовта и отношенията се променят с времето, но има
Коментари Харесай

Седем златни правила за връзките

Хората, любовта и връзките се трансформират с времето, само че има някои златни правила за връзките, които не престават да са настоящи и през днешния ден. Живеем в разнообразни времена от преди и затова връзките сред хората се трансформираха с идването на новото потомство. Младите през днешния ден постоянно желаят разнообразни неща по отношение на своите родители, баби и дядовци. Влизането във връзки стана по-лесно и определението за обич се промени с времето и поколението. Със обществените медии и другите приложения за запознанства връзката се улесни. Но въпреки това връзките и любовта също станаха по-сложни и сложни. Затова всяка връзка се нуждае от правила и граници, с цел да бъдат нещата гладки и в естетика.

Ето някои златни правила за взаимоотношенията, които би трябвало да знае всяка двойка:

Внимавайте със обществените мрежи

Социалните мрежи се трансфораха в огромна част от живота ни. Затова е значимо всяка двойка да дефинира някои правила за тях, касаещи връзката, които да устройват и двамата. Например единият може да желае да споделя всеки ден влюбени фотоси на двамата, до момента в който другият да обича повече дискретните връзки. Изяснете това, с цел да нямате проблеми по-късно. Задайте и някои съществени правила за това по какъв начин и двамата желаете да се справяте с хора, които се бъркат в работата ви. И още един съвет – не излагайте целия си живот на показ онлайн.

Бъдете лоялни

Определението за обич се е трансформирало с времето и това потомство, само че това не трансформира обстоятелството, че чакаме преданост в нашите взаимоотношения. Това е от тези златни правила, които са наложителни. Да бъдеш правилен и почтен в една връзка е доста значимо, даже в днешно време.

Забравете за приложенията за запознанства

Без значение какъв брой си имате доверие, и двамата би трябвало да излезете от приложенията за запознанства. И въпреки че може да е занимателно просто да превъртате и да проверявате хората в тях, това не е добре за връзката ви. Важно е да почитате един различен и връзките си задоволително, с цел да се откажете от приложенията за запознанства.

Давайте си персонално пространство

В днешно време пространството играе огромна роля за хубавичко връзка. Всички ние обичаме да сме към колегата си и да прекарваме време с него. Но двойките би трябвало да схванат значимостта на персоналното време, което също е от упоменатите златни правила, и да дават пространство и на другия.

Отговаряйте му постоянно

В ерата на връзките още веднъж стигаме до въпроса със обществените мрежи, само че в различен аспект. Колкото по-дълго време се бавите да отговорите на известие от него, толкоз по-несигурен ще се усеща вашият човек. Даването на бърз отговор може доста да накара колегата ви да се почувства специфичен и да отстрани всяка неустановеност от връзката.

Не се съгласявайте с всичко

Всички вършим неща, които не харесваме, в името на щастието на колегата си. Да, в една връзка са нужни доста взаимни отстъпки и евентуално няма потребност да споделяме, че и това е в тези златни правила. Но е добре да откажете всичко, което ви кара да се чувствате неловко. Не се съгласявайте да вършиме неща, които предизвикват дискомфорт.

Бъдете търпеливи един с различен

Без значение за кое потомство става въпрос, всяка връзка се нуждае от някои съществени неща. Такива са доверие, обич, схващане и другарство, само че всички те лишават време, с цел да бъдат реализирани. Обещайте си да бъдете другари и дайте на връзката си нужното време, с цел да съумеете да си изградите в връзките си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР