Хората, които ядат орехи в младата и средната си възраст,

...
Хората, които ядат орехи в младата и средната си възраст,
Коментари Харесай

Хората, които ядат орехи, по-рядко имат заболявания на сърцето

Хората, които ядат орехи в младата и междинната си възраст, имат по-голям късмет да остареят здрави, оповестява Юнайтед прес интеренешънъл.

Орехите са повече от добавка в банановия сладкиш или браунито. Според новите проучвания хората, които обичат орехи, са по-активни и се хранят с по-висококачествени храни в хода на остаряването. При тях рискът от болести на сърцето е по-нисък.

Изследванията за изгодата от яденето на орехи са оповестени в сп. " Нютришън, метаболизм енд кардиоваскюлар дизизис " („ Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases “). Университетът в Минесота е обобщил 20 години от историята на диетите и 30 години клинични и физически измервания за това свое изследване, написа Българска телеграфна агенция.

Любителите на орехи принадлежат към един общ физически вид. Техният профил включва повече физическа интензивност, здравословна диета – изключително в случай че ядат орехи от времето на младостта си.

Орехите може да бъдат обсъждани като мост към здравословния метод на живот през целия витален цикъл на индивида, споделя Лин Стефен, професор по епидемиология. Хората, които употребяват орехи постоянно, са по-малко склонни да напълнеят.

Орехите са задоволителен източник на омега-3 мастни киселини, алфа-линоленова киселина и антиоксиданти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР