Хората, които следят телесното си тегло и искат да поддържат

...
Хората, които следят телесното си тегло и искат да поддържат
Коментари Харесай

Яжте тиква през есента, за да отслабвате с лекота

Хората, които наблюдават телесното си тегло и желаят да поддържат стройна фигура, би трябвало да извърнат изключително внимание на тиквата, която се появява в огромни количества на пазарите и в магазините в средата на есента, поучават диетолози.

Според тях в случай че желаете сполучливо да намалите тежестта си този артикул би трябвало да участва в диетата ви, тъй като е нискокалоричен и доста потребен, написа БГНЕС. Освен това тиквата може да се подготвя по доста разнообразни способи и е чудесна добавка към месни ястия.

Загубата на тегло не е единственият потребен резултат, който този плод реализира. Тиквата е потребна за храносмилателната система, по тази причина се употребява необятно в хранителната терапия.Оранжевият плод може да бъде скъп източник на разнообразни субстанции. Тиквата е богата на диетични фибри. Има високо наличие на каротеноиди, прародители на витамин А - към 30% от целесъобразния дневен банкет в 100 грама. Тиквата е богата на силиций, съдържа съвсем 100% от дневния банкет в 100 грама. Това е детайл, който е нужен за здравината на нашите кости и изключително ставни връзки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР