Хората, които сами се кръстеха, че са честни и почтени

...
Хората, които сами се кръстеха, че са честни и почтени
Коментари Харесай

Делян Добрев: Не знам какво значи фишек на ДАНС - хората твърдят, че подписите им са фалшифицирани. Свидетели сме на абсурди

Хората, които сами се кръстеха, че са почтени и честни се оказва, че са се занимавали с контрабанда и с подправяне на документи. Това сподели в предаването " България, Европа и светът на фокус " на " Фокус " депутатът от ГЕРБ и ръководител на Комисията по енергетика Делян Добрев.

" Това пък е особена безочливост. Да подпишеш 20 индивида в общо заседание, а такива въобще да не са били провеждани и тези хора да не знаят - това е извънредно безочливо. И следите са на всички места. Никола Минчев отхвърли да е бил участник в това, само че не чухме подобен отвод да е имало от Лена Бориславова. Хубавото е, че има досъдебно произвеждане още от предходната година, тъй че се надявам истината да излезе нескрито ", изясни Добрев. 

" Не знам какво значи " фишек на ДАНС " в случай, че хората настояват, че подписите им са фалшифицирани под тези документи. Те в никакъв случай не са се подписвали, в никакъв случай не са взели участие в такива съвещания, т.е. имаме документи, без значение защо приказва Кирил Петков. Тук правосъдната система ще каже кой е отговорен. Това, което ние като политици можем да кажем е, че нищо от това, което твърдяха " Промяната ", че са почтени, честни, че са най-хубавите в тази страна - излиза, че не е правилно. Свидетели сме на парадокси ", безапелационен бе депутатът. 

Той изрази появяването на всички кавги към Политическа партия, които излизат " на ярко ", да е съвпадане. 

" Според мен при всеки един подобен случай - той би трябвало да става обществено прочут незабавно. Струва ми се, че в случай че тези кавги бяха гръмнали по време на 9-месечното ръководство, то може би нямаше да изкара толкоз. Ние така и така по време на това ръководство имахме непрекъснато разправии, тъй като ние и Движение за права и свободи непрекъснато настоявахме да се вдигне дерогацията, а " Промяната " я защитаваха, а в това време Делян Пеевски и групата на Движение за права и свободи дружно с Бойко Борисов и групата на ГЕРБ - всякога, когато се внасяше унищожаване на дерогацията го подкрепяхме, само че нашите гласове не бяха задоволителни. И тя се забави с една година. През тази 1 година Русия е получила 6 милиарда $. Те от една страна приказват за " Турски поток ", където Русия заплаща на България, само че доста услужливо премълчават това, че купуваха от самото начало съветски нефт, където България заплаща на Русия и по този метод финансира войната ", означи Делян Добрев.

" Много от решенията в Народното събрание се взимаха макар " Промяната " и след големи старания от наша страна. Единствените с поредни дейности, позиция и политика във връзка с АЕЦ " Козлодуй ", " Лукойл " и " Уестуингхаус " са Борисов и Пеевски. И това може да се ревизира, има документи ", безапелационен бе той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР