Хората искат да работят, факт е че има ограничения в

...
Хората искат да работят, факт е че има ограничения в
Коментари Харесай

Нанков разкри кога ще са готови АМ Хемус и Южната дъга на Околовръстното

Хората желаят да работят, факт е че има ограничавания в доста браншове. България е с най-рано въведените ограничения, само че и най- демократичните.Това съобщи в утринния блок на БТВ зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 година Той е.

"Южната дъга на Околовръстното ще бъде пусната напълно в средата на 2021 - август месец ", разкри зам.-министърът.



(Проект на Южната дъга. Кадър: БТВ)

"Първият сектор на Автомагистрала "Хемус " е подготвен, продължава работата по трети и десети сектор. Имаме подсигурено финансиране, а Автомагистрала "Хемус " ще е подготвена през 2024 година ", съобщи Нанков.



"Тунелът по връх Шипка ще има финансиране през тол такси, АПИ и страната. Тунелът под връх Шипка ще бъде най-дълъг в България - 3 км ", разкри зам.-министърът на районното развиване.

"За Автомагистрала "Струма " периодите са до 2026 година Магистралата може да бъде приключена с държавно финансиране. Остава единствено Кресненското дефиле ", сподели още той.

Петя Аврамова: Работата по огромните инфраструктурни обекти не стопира

"Наредбата за прекъсване на шума сред 14:00-16:00 ч. би трябвало да мине на публично разискване. Знам, че строителите в Европейски Съюз желаят да измъкнат стопанските системи от рецесията ", приключи Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 година Той е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР