HONOR представи предпремиерно своя най-нов флагмански модел – HONOR View

...
HONOR представи предпремиерно своя най-нов флагмански модел – HONOR View
Коментари Харесай

HONOR с предпремиера на View 20 на CES 2019

HONOR показа предпремиерно своя най-нов флагмански модел HONOR View 20 на CES 2019.
Смартфонът идва с премиум характерности, измежду които 48-мегапикселова задна камера с AI Ultra Clarity и 3D TOF камера , All-View екран и супер висока продуктивност на чипсета, дълго чакана от най-взискателните консуматори.
Дъщерната компания на Huawei употребява случая, с цел да се похвали с постигнатото:

„От основаването си HONOR записва извънреден растеж. През 2017 година HONOR стана най-популярната онлайн марка смарт телефони в Китай и разшири наличието си на международните пазари. Международните продажби на марката се усилиха доста през миналата година, а от 7 януари 2019 година броят на почитателите на HONOR надвиши 1 милион на отвъдморските пазари.

С нова брандинг акция през новата година HONOR работи върху създаване на връзка сред младите по целия свят и обединяването им в общественост, в която те са насърчавани да споделят хрумвания и да преследват фантазиите си. Досега на отвъдморските пазари има основани 20 клуба HONOR и 50 събития за почитатели, 10 милиона души са посетили клубове HONOR и са генерирани повече от 650 000 интерактивни изявления.“



„ Като водещ онлайн бранд, задачата на HONOR е да основава образован свят, планиран по отношение на потребностите на хората, които се усещат млади по душа – сподели Джордж Д зао, президент на HONOR. Целта на HONOR е да пораства и да достигa до нови пазари, тъй че да можем да осигурим несравними технологии, по-богати и по-разнообразни прекарвания и извънреден жанр на почитателите по целия свят. “
  HONOR View 20 неповторим флагман с премимум функционалности
  HONOR View 20 е най-новият смарт телефон модел на компанията във високия клас, който включва премиум механически характерности и неповторими дизайн и жанр от последващо потомство. Авангардният смарт телефон е оборудван с първата в света 48-мегапикселова задна камера с висока резолюция.

Елитната 48-мегапикселова камера се зарежда от изкуствен интелект (AI) и прави невероятни фотоси. Новият 48-мегапикселов AI Ultra Clarity режим може да комбинира голям брой 48-мегапикселови изображения в една 48-мегапикселова фотография, създавайки 48 -мегапикселов супер кадър с превъзходна изясненост на картината.

HONOR View 20 е оборудван и с усъвършенствана 3D задна камера , която може да сканира и разпознава обекти от действителния свят. Алгоритъмът за AI и 3D моделиране прави вероятни поредност от потребни и забавни приложения – от това да извършите тялото ви да наподобява по-слабо на фотоси и видеа, до възпроизвеждане на игри с надзор на придвижване и пресмятане на калориите в храната.
Изключителна продуктивност с най-новите технологии
HONOR View 20 е първият модел, оборудван с усъвършенстван 7 -нанометров AI чипсет Kirin 980 с двоен NPU за задграничните пазари; технологията GPU Turbo 2.0 , която доста усъвършенства графичните характеристики; и 4000 mAh батерия с алтернатива за супер бързо зареждане (SuperCharge).

Чипсетът Kirin 980 е със 75% усъвършенстване в скоростта на работа на едно ядро спрямо предходното потомство. В Kirin 980 е включена и технологията Mali-G76 GPU за възстановяване на продуктивността с 46%. Значителното нарастване на продуктивността на HONOR View 20 е съчетано и с намалена консумация на сила с 58%, осигурявайки революционен прогрес в потребителския опит.

Поради огромната мощ, която изискват премиум спецификите на HONOR View 20, инженерите на HONOR създадоха новаторската технология NINE Liquid Cooling – високо ефикасна система за течно изстудяване, която може по-ефективно да разсейва топлината при интензивна работа.

Авангардният смарт телефон е екипиран и с 25-мегапикселова предна камера, интегрирана в екрана . Иновативният All-View екран обезпечава безпрепятствена панорама без ноч и зашеметяващо съответствие на екран към тялото от 91,8%.

HONOR View 20 е оборудван със специфична техника, която разрешава светлината да минава и да доближава безпроблемно предната камера. Инженерите на HONOR употребяват модернизиран държач с буферен дизайн за прецизното слагане на предната камера под ултра-малка 4.5-милиметрова транспарантна дупка на екрана. Патентован спойващ материал е употребен за екрана, с цел да се предотврати навлизането на светлината, предавана от екрана, в камерата, което прави допустимо снимането със смарт телефон на най-хубавите фотоси до момента.
Джордж Д зао разяснява още :
„ Моделите View на HONOR оферират на потребителите революционна технология и топ продуктивност. С HONOR View 20 ние преместваме границите на това, което е допустимо, при флагманските модели. Изключително се гордеем с View 20, красива композиция от нововъведения, мощ и функционалности – смарт телефон, който е следващото самоуверено доказателство за справедливо положителната известност на HONOR и ангажираността на компанията към грациозен дизайн.
Следващо потомство при дизайна и естетиката
  От позиция на дизайна HONOR View 20 е първият смарт телефон, който употребява усъвършенствана нанолитографска технологи я, с цел да създаде невидима нанотекстура върху тялото на телефона. Четвъртото потомство нано-вакумно покритие и невидимата аврора текстура основават ослепителен и динамичен V-образен пъстър градиент с ослепителен резултат върху задния панел , разчупвайки обичайния дизайн на флагманските смарт телефони като форма и жанр.



На CES 2019 HONOR разгласи и нов фантомно наследник цвят за HONOR 8X , който разполага със стъклено тяло с 2.5D двойно текстура с решетъчен резултат, осигуряваща грациозен и равен тип и чувство. От старта на продажбите си през предишния септември в международен мащаб Honor 8X е записал над шест милиона продажби. Като цяло серията X към този момент има над 50 милиона продадени броя по целия свят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР