Хомосексуализмът при пингвините е отдавна наблюдавано явление. Доста по-куриозен се

...
Хомосексуализмът при пингвините е отдавна наблюдавано явление. Доста по-куриозен се
Коментари Харесай

Гей драма в датски зоопарк

Хомосексуализмът при пингвините е от дълго време следено събитие. Доста по-куриозен се оказа опитът на двойка гей пингвини да осиновят дребното на други пингвини. Случката се развива в зоопарка в Оденсе, Дания, а гледачите са стъписани от случилото се.

Според тях всичко стартира, когато майката на пингвинчето отива да поплува и е ред на бащата да пази дребното. Той обаче го оставя единствено, което провокира угриженост от страна на гей двойката. Тя приютява бебето и стартира да го обгрижва. " В дивата природа естественото държание при кралските пингвини е, че единият от родителите постоянно би трябвало да е с дребното до избрана възраст, " изяснява зоологът Даян де Наполи. Значи терзанието на " осиновителите " е напълно естествено.

Гледачите вземат решение да не се намесват и да видят по какъв начин ще се развие случая. Бащата даже не вижда, че дребното му е " отвлечено ", а майката го търси на идващия ден. В случай на опасност майките пингвини стават нападателни, каквото се случва и в зоопарка в Оденсе. Това е моментът, когато гледачите взимат страната и вземат решение да върната пингвинчето на биологичните му родители. Гей двойката не остава разочарована - дават й да измъти яйце на самотна майка. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР