Холивудскта знаменитост Салма Хайек разкри, че е била на ръба

...
Холивудскта знаменитост Салма Хайек разкри, че е била на ръба
Коментари Харесай

Салма Хайек била на ръба на смъртта 7 седмици заради К-19! Разкри как я е унижавал Харви Уайнстийн

Холивудскта звезда Салма Хайек разкри, че е била на ръба на гибелта поради ковид и че " лекарите я молели да постъпи в болница, тъй като е доста зле “. Актрисата също по този начин направи обществена историята си за издевателството, който претърпява от продуцента Харви Уайнстийн.

54-годишната звезда е на корицата на най-новия брой на " Варайъти “, като в изявление за списанието споделя детайлности за битката си с ковид. Актрисата споделя, че при започване на пандемията е имала извънредно тежка форма на болестта и че е прекарала седем седмици в изолираност и на О2 в дома си.

" Лекарят настояваше да отида в болница, тъй като положението беше доста тежко “, споделя актрисата и прибавя: " Не, благодаря, по-скоро бих умряла вкъщи “, разкрива Салма Хайек.

За благополучие тя съумява да пребори вируса и макар че от дълго време е загърбила този тежък интервал от живота си, актрисата признава, че към момента има последици от COVID-19. Едно от тях е хроничната отмалялост, която й пречи да работи и живее интензивно.

Спад в силата тя най-много усеща по време на фотосите на биографичния филм " Къщата на Гучи “, в който си партнира с Лейди Гага.

Пред " Ню Йорк Таймс “ актрисата за първи път прави обществено самопризнание за издевателството, на който е била подложена, от продуцента Харви Уайнстийн. Тя твърди, че той я уговарял за полови услуги и " физически я е изхвърлил “ от ваучър, застрашавайки живота й.

" Когато всичко това се случи, не знаех, че се е случило на доста други дами. Бях в меланхолия месеци. Наистина ми лиши доста време, с цел да осъзная, че в действителност съм оживяла и че съм същински войник “, показа Салма Хайек.

Салма Хайек живее в Лондон със брачна половинка си Франсоа Пино (изпълнителен шеф на известната компания  " Керинг “) и 13-годишната им щерка Валентина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР