Холивудският сърцеразбивач Ричард Гиър и испанската журналистика Алехадра Силва минаха

...
Холивудският сърцеразбивач Ричард Гиър и испанската журналистика Алехадра Силва минаха
Коментари Харесай

Приказна и скандална: Любовта на 71-годишния Ричард Гиър и 37-годишната Алехандра Силва

Холивудският сърцеразбивач Ричард Гиър и испанската публицистика Алехадра Силва минаха под венчилото през 2018 година, а любовната им история ни припомня на сюжет на приказка или сантиментален филм. Началото на връзката им е много комплицирано, защото в оня миг и двамата са в развой на бракоразвод, само че ориста ги среща и събира.

Сега двойката споделя, че не може да опише щастието си и не могат да спрат да се любуват на връзката, която са построили, и на взаимното си боготворене.

 ричард гиър Getty/Gulliver

Всичко стартира през 2014 година, когато Ричард е отседнал в хотел, който принадлежи на фамилията на Алехандра. Техен общ другар ги среща, а двамата усещат моментална връзка между тях и са неразделни от този миг насам. Тогава и двамата минават през сложен миг и са в развой на бракоразвод, само че точно общите им несгоди ги сближават още повече. Алехандра признава, че и двамата са почувствали, че срещата им е орис и по този начин им е било писано.

Алехандра признава още, че фамилният живот с Ричард ѝ се коства като приказка. Тя разкрива, че артистът написа песни за нея всеки ден и всяка заран я разпитва за нещата, които я вършат щастлива. "Чувствам се като най-голямата късметлийка, имам мъж, който ме цени и не се опасява да демонстрира възприятията си ", споделя Алехандра.

A post shared by (@alejandragere) on Jun 5, 2018 at 3:59am PDT

Двамата имат 34 години разлика, само че постоянно са казвали, че това не е проблем за тях. Алехандра дефинира брачна половинка си като "най-смиреният, сензитивен, буен, занимателен и великодушен мъж на света " и признава, че Ричард има много повече сила от нея. Събира ги пристрастеността им към това да оказват помощ на другите и несъмнено фактът, че са луди един за различен. Алехандра споделя още, че се усеща "като в сантиментален сън, от който не желае да се разсъни. "

A post shared by (@alejandragere) on Jun 26, 2018 at 7:53am PDT

Но Алехандра не е единствената, която се усеща по този начин в тази връзка. Самият Ричард Гиър признава, че е най-щастливият мъж на света, тъй като се е оженил за толкоз интелигентна, занимателна и сензитивна жена, която е подготвена да жертва себе си в името на богатството на останалите.

Актьорът споделя, че Алехандра като че ли е "докосната от ангел " и не може да си показа да изживее живота си с някой различен.

Двойката има две общи деца - Александър, роден при започване на 2018 година, и още едно момче, което се появи напролет на 2020 година

A post shared by (@alejandragere) on Nov 19, 2017 at 7:18am PST

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР