Холивудският ас Уил Смит ще заснеме и покаже опитите си

...
Холивудският ас Уил Смит ще заснеме и покаже опитите си
Коментари Харесай

Уил Смит сваля килограми пред камера

Холивудският ас Уил Смит ще снима и покаже опитите си да се лиши от насъбраните по време на локдауните килограми. Това стана ясно, откакто от YouTube оповестиха новите си епизодични продукции, написа "Монитор ".

Смит ще наблюдава писмено борбата си с наедрялото си коремче, като ще направи почитателите съпричастни към всяка стъпка от фитнес приключението. Той няма да си борави със сюжет за задачата.

„ Това е тялото, в което се носех през цялата пандемия и безбройните дни на взиране в провизиите с храни. Обичам това тяло, само че желая да се чувствм по-добре. Без повече среднощни кексчета... това е! Ще влизам в най-хубавата форма на живота си (Best Shape of My Life е работното заглавие на плана – б.а.)! “, написа Смит в обществените мрежи до момента в който гордо театралничи единствено по долни дрехи, с цел да запечата типа си преди преобразяването.

Премиерата на сериала му е заложена към този момент за 2022 година Очаква се продукцията да се състои от 6 епизода, в които да се включат и гост-звезди, измежду които и професионални спортисти.

Певицата Алиша Кийс също ще се разпише с документална поредност за YouTube. Тя ще покаже честването на 20-ата годишнина от издаването на албума й Songs in A Minor. Проектът ще бъде показан пред почитателите й още това лято, като в границите на общо 4 епизода те ще проследят и процеса по записването на 8-ия й студиен диск.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР