Холивудските звезди Дженифър Анистън и Анджелина Джоли са най-новите попълнения

...
Холивудските звезди Дженифър Анистън и Анджелина Джоли са най-новите попълнения
Коментари Харесай

Тези две световно световноизвестни актриси се избягваха заради общ мъж, но най-накрая застават една до друга

Холивудските звезди Дженифър Анистън и Анджелина Джоли са най-новите попълнения в листата със звезди, които ще връчват оценки на призьорите на идната гала за премиите Златен глобус.



Двете някогашни дами на Брад Пит рядко се появяват на едни и същи събития. За финален път това се е случило през 2015 година на церемонията за премиите " Изборът на критиците ".

Въпреки че за първи път от близо три години ще участват на една и съща демонстрация, е малко евентуално Анистън и Джоли да се озоват наоколо една до друга, написа DarikNews.bg

Джени Куни, член на Асоциацията на задграничната преса в Холивуд, която присъжда премиите Златен глобус, разкри, че персоналните условия се вземат поради, когато се възнамерява кои звезди ще споделят обща маса на церемонията.

" Случват се и такива години, в които се " виждаме в знамение " по какъв начин да настаним водещи холивудски звезди, минали през шумно отразена разлъка. Тогава вършим всичко допустимо те да са отдалечени едни от други. Преди раздялата на Брад Пит и Анджелина Джоли да вземем за пример за нас беше стресиращо, в случай че на събитието участва и Дженифър Анистън. Тази година се чудим по какъв начин ще одобри обстановката Джоли, в случай че Пит се появи на церемонията ", споделя Куни пред списание Vogue.

Към листата със звезди, които ще връчват оценки, са добавени имената и на актрисите Хелън Мирън и Ема Стоун.

По-рано беше оповестено, че измежду връчващите награди на призьорите ще бъдат Хю Грант, Изабел Юпер, Рики Мартин, Пенелопе Крус, Сет Роугън, Кери Уошингтън, Гал Гадот, Кели Кларксън, Ейми Полър, Нийл Патрик Харис, Шарън Стоун, Алисия Викандер, Сара Джесика Паркър, Крис Хемсуърт, Ема Уотсън, Хали Бери, звездите от сериала " Игра на тронове " Кит Харингтън и Емилия Кларк.

Наградите Златен глобус ще бъдат раздадени на 7 януари на гала в хотел " Бевърли Хилтън " в Бевърли хилс. Водещ на шоуто ще бъде комикът Сет Майерс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР