Холивудската звезда Силвестър Сталоун се оплака във видео от безжичния

...
Холивудската звезда Силвестър Сталоун се оплака във видео от безжичния
Коментари Харесай

Сталоун: В България можеш да намериш wi-fi и в гора, заобиколен от вълци

Холивудската звезда Силвестър Сталоун се оплака във видео от безжичния интернет в Санта Кларита, Калифорния, сравнявайки го с положителното покритие в България.

„ Много е иронично, че в България може да намериш безжичен интернет в гора, където си заобиколен от вълци, само че не можеш да откриеш подобен в Санта Кларита ", сподели артистът, който е в Калифорния за фотосите на хитовия сериал This Is Us.

" Това е една от най-големите мистерии в живота ми. Можем да стигнем до всички краища на Вселената, а е толкоз мъчно да откриеш положително покритие ", оплака се Слай в текст към оповестеното видео.

Сталоун няколко пъти е снимал у нас, в това число част от екшън поредицата „ Непобедимите ". В момента той е в калифорнийския град Санта Кларита, където са фотосите на втория сезон на телевизионната поредност This Is Us.

В сериала 71-годишният Сталоун си партнира с артиста Джъстин Хартли. Слай даже пусна тяхна обща фотография в Instagram, като написа „ На снимачната площадка на This Is Us - прелестен сериал, а с Джъстин се работи ужасно ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР