Холивудската звезда Джони Деп загуби делото за клевета, което бе

...
Холивудската звезда Джони Деп загуби делото за клевета, което бе
Коментари Харесай

Джони Деп загуби делото срещу Сън заради определението бияч на съпруги

Холивудската звезда Джони Деп загуби делото за клюка, което бе завел против издателя на английския в. " Сън " поради определението, че е " бияч на съпруги ", заяви Ройтерс. Съдията по делото реши, че обвиняванията в публикацията са " правилни всъщност ".

Джони Деп, който е на 57 години, заведе дело против " Нюз груп нюзпейпърс " и основния редактор Дан Утън за клюка в публикация на Утън във в. " Сън " от 2018 година, в която артистът е наименуван " бияч на съпруги ".

Процесът стартира през юли тази година и продължи три седмици. В хода на делото арбитър Андрю Никол от Висшия съд на Лондон изслуша показанията и на Деп, и на някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, които взаимно се упрекваха за бурния си брак, за извънбрачни връзки, елементи за метода на живот и борбата на Деп с алкохола и опиатите, за свирепите им фамилни свади. Двамата се упрекнаха взаимно в принуждение.

" Приемам, че ответниците демонстрираха, че думите, които са разгласили, са правилни всъщност... затова искът се отхвърля ", се показва в решението на съдията. То може да има големи последствия върху репутацията и бъдещата кариера на Деп, отбелязва Ройтерс.

Хърд съобщи в показанията си, че Деп се превръщал в своето ревностно алтер его " Чудовището ", като прекали с алкохол и опиати. Той постоянно я заплашвал с ликвидиране, твърди тя. Хърд уточни 14 случая на извънредно принуждение, при които артистът я е душил, бил, ритал.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР