Холивудската певица има свояте трикове – тя се занимава със

...
Холивудската певица има свояте трикове – тя се занимава със
Коментари Харесай

Защо Николина Чакърдъкова изглежда като леля на Джей Ло, а са наборки?

Холивудската певица има свояте трикове – тя се занимава със спорт шест пъти седмично и се храни здравословно. Тайната за младежкия тип на звездата беше разкрита от в. „ Сън “. Лопес в никакъв случай не извършва едни и същи извършения два дни поред, а непрекъснато сменя типовете натоварване – от йога до бокс. Актрисата споделя, че не би се чувствала щастлива без спорт.

В Лос Анджелис латино хубавицата употребява услугите на известния личен треньор Трейси Андерсън, който работи с Гуинет Полтроу и Мадона. В Ню Йорк звездата работи с инструктора Дейвид Кирш, който е създал стратегия за интензивни тренировки, кикбокс, извършения за мускулите и пол денс.

За да поддържа младежкия тип на лицето си Дженифър Лопес се старае да спи приблизително 9-10 часа на денонощие, макар че това не всеки път ѝ се удава.

Преди сън наложително почиства лицето си, нанася овлажняващ крем, също така употребява от време на време гликолова киселина, която придава на кожата „ прохлада и в допълнение зарево “. През целия ден и изключително преди подготовка Лопес пие доста вода, заобикаля кофеина и алкохола и е изключила рафинираните артикули от диетата си.

Сутринта стартира с протеинов коктейл. Обядът нормално се състои от сьомга с броколи или тиквички, а за вечеря хапва ориз, бобови култури или пилешко месо. Дори когато се храни в ресторант актрисата избира здравословна храна.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР