Холивудската актриса Джейн Фонда е имала няколко срещи с мъртвия

...
Холивудската актриса Джейн Фонда е имала няколко срещи с мъртвия
Коментари Харесай

Джейн Фонда видяла призрака на баща си

Холивудската актриса Джейн Фонда е имала няколко срещи с мъртвия си татко Хенри Фонда. Между тях двамата имало мощна духовна връзка, разказана по-подробно в книгата " Фонда: Нейният живот и нейните филми ".

" Аз зная, че татко ми е още с мен. Веднъж го видят рано сутринта, незабавно щом се разсъниха. Той изглеждаше по този начин спокоен, по този начин релаксиран. Върху лицето лицето му имаше предостатъчно изражение. Той ме погледна, само че не сподели нищо и по-късно изчезна ".

Според описанието на Джейн призракът изглеждал тъкмо по този начин, както е изглеждал Хенри в последния си филм " На златното езеро " - с платнена шапка с увиснала външна страна, а в очите му трептеше оня необикновен искра.

Джейн споделя още, че призракът на татко й бил бледен и транспарантен, който трептял на светлината.

" Вярвам в задгробния живот и не мога да допускам, че когато човек почине, всичко от този човек умира. Зная, че част от него остава след гибелта ".

Колкото и необикновено да е, Джейн Фонда видяла татко си по времето на фотосите на " Божията Агнес ". „ Веднъж по време на една извънредно уморителна сцена през мен внезапно се появи неговата призрачна фигура и аз го чух да споделя " Смело, Джейн! ". След като приключих тази сцена, татко ми още веднъж се появи и сподели: " Браво, Джейн! " и гладко се отдалечи. Аз се усещах отлично! ".

Хенри Фонда е американски артист, притежател на Оскар и Златен глобус, татко на Джейн Фонда и Питър Фонда, и дядо на Бриджит Фонда.

Започва кариерата си на Бродуей и пробива в Холивуд през 1935 година, след което в продължение на 50 години оставя ярка диря в историята на киното.

Има пет брака. Има две деца - актьорите Джейн и Питър Фонда от втория си брак с Франсис Форд Сеймор, която се самоубива на 42 години. Хенри Фонда умира през 1982 година на 77-годишна възраст от сърдечна непълнота и рак на простатата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР