Холивуд непрекъснато бълва филми за телепортация и за разходка из

...
Холивуд непрекъснато бълва филми за телепортация и за разходка из
Коментари Харесай

Изчезнал американец скача във времето

Холивуд непрестанно бълва филми за телепортация и за разходка из времето. Дори това да ви се коства граничещо с фантастиката, този феномен в действителност се случва някак и при някакви избрани условия.

През 1952 година ето какво се случва в Ню Йорк. На улицата бил сгазен човек, който изникнал пред автомобила като че ли от нищото. Свидетели описват, че той се появил напълно ненадейно, като че ли паднал някъде от горе.

 Изчезнал американец скача във времето

Прегазеният мъж бил облечен в костюм от преди доста години. В джоба му разкрили ножче, създадено при започване на предишния век и сребърен часовник. Мъжът носел и документ за идентичност, публикуван 80 години преди случая.

Улицата, посечена на адреса, към този момент не съществувала в Ню Йорк, била ликвидирана преди половин век. Полицията потърсила в архива хора със същата фамилия от същия квартал. Добрали се до стара жена. Дамата втрещила проверяващите с признанието, че прегазеният мъж е нейният татко, излязъл да се разноски из Бродуей и в никакъв случай повече не се върнал. Жената посочила и фотография, на която в действителност бил появилият се на улицата мъж. На фотото, правено през 1884 година, даже костюмът бил същият.

Феноменът е прочут на метафизиците като " Примката на Хедел ". Според нея придвижванията във времето е допустимо при изискване, че е налице " мост " за преход на времето в пространството.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР