Холгер Руне и Стан Вавринка сътвориха изключително зрелищен мач на

...
Холгер Руне и Стан Вавринка сътвориха изключително зрелищен мач на
Коментари Харесай

Майката на Руне за Вавринка: Знае толкова за бебетата, защото излиза с малки момичета

Холгер Руне и Стан Вавринка сътвориха извънредно зрелищен мач на старта на тазгодишния Мастърс в Париж, като след повече от два часа и половина игра младият датчанин съумя да доближи до крайната победа, откакто избави цели три мачбола. В хода на мача обаче младежът за следващ път не съумя да управлява страстите си по допустимо най-хубавия метод и постоянно влизаше в словесни разногласия със съдията на стола, които накъсваха ритъма на игра и предизвикваха очевидно неспокойствие у някогашния №3 в света. 

При поздрава на мрежата след края на срещата трикратният първенец от Шлема бе мъчително прям със скандинавеца, казвайки му да спре да се държи като бебе, което провокира голям брой мнения в обществените мрежи. Майката на Руне - Анек, също не подмина въпросната обстановка и отвърна остро на думите на швейцареца, заявявайки следното в свое изявление за датска телевизия:

" Трудно е да си показва, че спортсмен като Стан в действителност е споделил това, тъй като тогава той би изглеждал като човек, приел неприлично загубата. Шокирана съм от това негово държание, тъй като Холгер загатна единствено, че му е поискал триумф в идващите му мачове. Предполагам обаче, че в случай че някой може да реши дали моят наследник се държи като бебе, то това сигурно би трябвало да бъде Стан, имайки поради, че е излизал с задоволително доста дребни момиченца, с цел да бъде наясно с тяхното държание ", гласеше отговорът на майката на Руне.

Aneke Rune on Wawrinka calling Holger a baby in Danish news:

" I`m surprised and shocked at this behaviour of Wawrinka. But i guess if anyone can tell if my son is acting like a baby it`s gotta be him because you know he`s dated enough baby girls to know (cries in laughter) "
— High Blood Pressure (@thetwinkwolff)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР